Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeviri doğruysa Satürn değil de zoan şeytan meyvesinin bilinci konuşuyor gibi anladım. Ürkütücü ve iyi giriş yaptı.
Olabilir. Şuan Satürn değil de Meyvenin kendisi orada gibi. Satürn komple kontrolü meyvenin kendisine bırakmış bile olabilir. Adam diyor ki, en son ne zaman dünyaya ayak bastım falan. Belki de o yüzden pentagramla çağırıldı. Kontolü meyveye bırakınca pentagramla kendisi dünyaya geliyordur. Öbür türlüsü ise dönüşüm oluyor. Burada biz bir zoan dönüşümü görmedik.
 
İlk başlarda en büyük güç Logia'ydı, Time Skip sonrası 1044'e kadar Haki olarak devam etti. 1044'den sonra Zoan uyanışı oldu. Adam sıkıldıkça en büyük gücü değiştiriyor.
Hala en büyük güç logia ya. Kizaru seride simdiye kadar ki tek ciddi darbesini aldi. Akainu, Kaido'nun en guclu saldirisinin formunda geziyor hep. BB'ye bu vildir bizik meyvelerin hepsi viz gelir. Aokiji'nin de Akainu ve Garp denk ile dovustugunu ve BB tayfasini tekledigini gorduk. Ace meyvesi sayesinde BB ve Aokiji'ye karsi koyabiliyordu.
 
Fanı olduğun karakterleri listeler misin? Bir şey deneyeceğim :D Dragon hariç ama.
Bir Shanks kaldı. :flaugh:
Neye elini atsan kuruyor usta Zoro’nun da soyunu sopunu kuruttun. :D
Ondan sonra komple bıraktım zaten. Ultim oydu. Kddmd
Vegapunkın en büyük şansı sensin cane deme öyle :D
Bu mesajı daha çok beğenmek isterdim ama bir ile sınırlı maalesef dadaş. Benim en büyük şansım da senin gibi dostlar. :sapkali:
 
Satürn ''Nika'' demiş. Meyve an itibariyle Luffy'nin önüne geçmiştir arkadaşlar. Geçmiş olsun, Luffy'nin ve serinin helvasını yiyebiliriz.
Kaidonun enmayı görüp odeni hatırlamasıyla çok dalga geçtik başımıza gelecek gibi duruyor. Kınamamalıydık :(
Bu mesajı daha çok beğenmek isterdim ama bir ile sınırlı maalesef dadaş. Benim en büyük şansım da senin gibi dostlar. :sapkali:
:utan:
 
Şu savaşların hiçbiri Marineford'daki tadı vermiyor. Karakterleri gereksiz güçlerle donatacağına g2 formunda full kral hakili amiralle savaşan Luffy görseydik keşke. Adam lucci de bile g5 açtı. Karakterin bir gizemi özelliği kalmadı yani hiç. Şimdi en güçlü hali de Nikayı uzun süre kullanabilmesi olur ve seri sonuna geliriz böylece. Elinde haki gibi bir şey varken gidip de luffy'ye maymunluk ettirip durması aptalca geliyor artık. Mesele çocuksuluk falan da değil, Roger da çocuksu bir karakterdi ama karizması vardı adamın kral hakiyle kılıç kullanıyordu bir kere. Bir de Luffy'nin şu tipe bakın, balık adam adasında milleti hakiyle bayıltırken bile daha karizmaydı. Ne yapıyor ne amaçlıyor bilmiyorum ama serinin okuma keyfi kalmamış artık. Roger'ın maceralarını falan işlese daha keyifle okunur.
 
-satürn, bonney'nin kendisine kılıç saplayacağını gördü ama bilerek ve isteyerek karşı koymadı. başka bir açıklaması yok bunun. aksi bir senaryo yazmaz umarım.
-luffy vs kizaru benim için yok hükmündedir. serinin en güçlü 15-20 karakterinden ikisi vakit öldürüyor bildiğin.
-vegapunk'ın, açık ara farkla yaşayan en zeki varlık olduğu söylendi ama adaya gorosei'den bir karakterin gelebileceğini tahmin edemedi. hadi buna eyvallah da tüm olay vegapunk'ı kurtarmakken savaş alanına niye dalıyor bu karakter? sebebi de bonney'yi kurtarmak. gücün mü var senin, nasıl kurtaracaksın?
-vegapunk ile satürn'ü karşı karşıya getirmek için yaptı bunu mangaka. kendi elleriyle iyiden iyiye deli saçması bir seri haline getirdi one piece'i.
 
Roger'in güç olarak eksiği yok da. Luffy gibi guclu insanlari etrafina toplayabilen birisi degil. WB, Kaido ve Big Mom da böyle. Squardo, Crocodile ve Moria'nin hikayeleri bu yüzden işlendi bence. Luffy'nin de düşmanı çok ama pure evil olanlar hariç hepsi ona saygı duyuyor.
Bence daha farklı bir durum var. Roger bunları aşıpta tarihin yükünü taşıyamaz . Nikanın yeteneği ise yapabilir . Seri sonunda kesinlikle demek bu yüzden Nika dedirtecek bir şey çıkacak .

Yani bu güçten de ziyade yeteneğe bağlı bir durum .

Gorosei yıllardır parlayan isimleri söndürmüş, Rogeri hedef almışlar mı bilmiyoruz . Belki de o ışığı görmediler kendisinde. Ama Nika için kim bilir kaç yıl sonra sahaya bizzat indi biri
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık