Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara ciddi ciddi oturup bakacağım her replik önemli.Moria da diyordu senin vücut anormal böyle bir form alman falan diye Nightmare Luffy için.O formu da zoanla yaptı.İşin ilginç yanı Teach için de benzer cümleler kuruluyor.
Teach'in meyveden değil de çift kişilikli çıkmasını isterim. Bir yanı saf iyimser bir yanı acımasız kötü olan. :D Dediğin gibi de bir şeyler yakalamak için en baştan başlamak lazım. Daha ilerisine bakmadım, bu burada et et diye tutturduğuna göre Pell saraya götürüp doyurmuştur bunu öyle gelmiştir kendine. :dd.d
 
Luffy ve tayfasının benim gözümde çok bir kıymeti kalmadı. Tayfada sıradan diyebileceğimiz iki kişi var; Chopper ve Brook.

Luffy: Baba dünyanın en çok aranan adamı, büyükbaba Denizci Kahramanı, meyve dünyanın en güçlü meyvelerinden biri, akıl hocaları dünyanın en güçlü dört korsanından biri ve Korsan Kral'ın sağ kolu. Üvey kardeşlerinden biri Korsan Kral'ın oğlu, diğeri Devrim Ordusu ikinci komutanı. Anası da kesin önemli biri çıkar.

Zoro: Geçmişi tam belli değil, ama çok yüksek ihtimalle Kılıç Tanrısı olarak bilinen efsanevi samuray Ryuma'nın soyundan geliyor.

Nami: Geçmişi belirsiz, önemli birileriyle bağlantısı çıkabilir. Bilinmesi imkansız hava olaylarını falan biliyor çünkü.

Usopp: Babası dünyanın en güçlü dört korsan tayfasından birinde önemli bir konumda. Babasının hayatında attığını vuramadığı olmamış. Kendisi de keskin nişancı.

Sanji: eskiden Dünya Hükümeti'ne bağlı olan Ferma Ülkesi'nin varislerinden biri. Babası zamanında dünyanın en büyük bilim insanı Vegapunk ile çalışmış. Gen eklemesi falan yapmışlar vs vs.

Robin: Dünyada antik dili okuyabilen tek kişi.

Franky: Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi gemi marangozu olarak kabul edilen Tom'un iki çırağından biri, Pluton'u yapabilecek kapasiteye sahip.

Tayfanın güzelliğine bak.
Hemen hemen tüm kahramanlık hikayeleri, ana karakterin bir akıl hocasıyla tanışmasını konu eder. Bu akıl hocası, genellikle zamanında büyük işler yapmış ve halihazırda emeklilik döneminde olan bir bilge olur. Hatta Kahramanın Sonsuz Yolculuğu (The Hero's Journey) kitabı bunu güzel bir şekilde anlatır. Bu bakımdan Luffy'nin Rayleigh ile tanışması son derece alışkın olduğumuz bir durum. Ancak genetik bağları, gerçekten hem gereksiz hem de tatsız bir durum yaratıyor. Devrim orduyusuyla bağlantısı olması isteniyorsa, bu birçok farklı şekilde - en basitinden "kan kardeşi" Sabo üzerinden - işlenebilirdi.

Seri, başlangıçta hayalleriniz peşinden gidin, başarabilirsiniz mesajı veriyorken; şu an okuyanların bu konudaki hevesini kaçıracak düzeye ulaştı: Babanız, hatta dedeniz önemli insan değilse, hiç büyük işler peşine düşmeyin!
 
Her zaman bu düşünceyi savunacağım! Luffy, Kaido’dan önce Kizaru ile savaşmalıydı…

Luffy, Kaido’dan önce Kizaru ile savaşmalıydı.Yani Luffy bir yonko indirmeden önce ondan daha düşük seviyede olan bir amiralle karşılaşsaydı kurgu olarak çok daha inandırıcı olurdu.

Şimdi Kizaru, Luffy’i gerektiğinden daha fazla zorlarsa Kaido’nun gücü ne yazık ki sorgulanacak.İnsanlar Kaido hani çok güçlüydü diyecek.Kaido bir amiral bile etmezmiş diyenler olacak.

Luffy base halindeyken Kaido ile eşit derecede dövüşebiliyordu.Şimdi Kizaru base Luffy’i pataklarsa Kaido’nun çok bir ağırlığı kalmaz.Kaido’nun indiremedi base Luffy’i Kizaru indirdi diye buralarda çok fazla geyiği dönecek.

Onun için Kizaru savaşı keşke Kaido savaşından daha önce olsaydı diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık