Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanıştaki birçok hareketi lastikle de yapardı zaten, en azından bu toon saçmalıkları dışında. Meyvenin farklı çıkması gayet irrite etti. Luffy'nin olayı basit bir meyveyle başardıklarıydı, sıradan bir meyve gücü vardı. Bunun üstüne sadece haki ekleyecekti. Gayet de yeterli olacaktı.

Oda bunu birden zoan meyvesi yaparak hiç etti. Bu seriyi çocukluğumuzdan beri takip ediyoruz, Luffy'i senelerce lastik meyvesi gibi sıradan bir meyveyle rakiplerini yenişini okumuşuz, ama birden o aslında Nika adlı bir zoan meyvesi çıkıyor. Hem de 800 senedir hükümetten kaçıyormuş, bir de kehanet ekledi üstüne bunun. Gayet irrite edici olması normal. Senin bahsettiğin gibi sadece güçler sevilmeseydi G4 nasıl laf ediyorsalar öyle ederlerdi. Fakat bu sefer seven insanlar bile soğudu karakterden.
Değil mi yani? Roger Haki ile Korsanlar kralı oldu. Luffy'de lastik uyanışı yapardı. Wano'da öğrendiği haki gücünü daha da geliştirirdi. Roger gibi haki gücü olan, hatta ondan daha da iyi ama ekstradan lastik meyvesi gücü de olan biri olarak Korsanlar Kralı olurdu. Kimse de bir şey demez ve doğal gelişimine uygun derdi.
 
Dragonun karısı hukumetce oldurulecek,dragon'da asilerin başına geçmiş olacak.luffy de bunlara girmesin diye doguya bırakmış olacak.
Son savaşta senin ananı bu hükümet öldürdü luffy diyecek.luffy de ....
Neyse bu da bir teori...
 
Dragonun karısı hukumetce oldurulecek,dragon'da asilerin başına geçmiş olacak.luffy de bunlara girmesin diye doguya bırakmış olacak.
Son savaşta senin ananı bu hükümet öldürdü luffy diyecek.luffy de ....
Neyse bu da bir teori...
Küçük Emrah filmlerini hatırlattı. Köle yapma ve tecavüz de varsa tamamdır :D :p
 
Garp gelene kadar Luffy'nin ailesine dair bir bilgimiz yoktu. 1000. bölüme kadar da meyvesini sıradan bir meyve sanıyorduk. Bunlarda bir değişim olmasaydı bile bize normal gelirdi. Luffy'nin böyle şeyleri çıkmadan önce herhangi biri "Luffy'nin babası kesin çok güçlü biridir, dedesi ilahtır" dememiştir. Hatta Luffy yaptıklarını sıradan bir meyveyle yaptığı için övgü bile alıyordu.
Bunlarda bir değişim olmasaydı normal gelirdi, ama bu, yeni değişimlerin (Nika gibi senaryo ile çelişen değişimler hariç) kötü olmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor bence.
 
Onun gibi potansiyelli kullanan olmamıştır da ondan. Ölümden önce göğü yardır kral haki ile. Bu zamana kadar 5 kişi yaptı bunu. Nika olayı Toriko dan çalma ama o zamana kadar luffy nin yaptıkları tartışılmaz. Bu saçma güç olmadan da gayet güçlendirirdi mangaka...
Oda bu yolu tercih etmiş. Zaten istediği gibi güçlendirirdi. Adam zorunda kaldı böyle saçma güç çıkardı gibi yorumlar görüyorum gülüyorum. Oda bunu tercih etti ilginç buldu. Sevileceğini düşündü. Ya da baştan beri planı buydu. Oda genel anlamda daha çok serisinde de bunu amaçlıyor. Aslında OP'un bütün arc'larındaki Arc Boss'u işlenişi aynı. Yenilmez gibi gözükür. Burnu hiç yere sürtmemiştir. Luffy gelir rezil eder gibi döver. Olay Kaido gibi zirve güç olunca insanlar alışamadı buna ama Oda için Kaido da pek önemli değil bu tema karşısında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık