Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen hemen tüm kahramanlık hikayeleri, ana karakterin bir akıl hocasıyla tanışmasını konu eder. Bu akıl hocası, genellikle zamanında büyük işler yapmış ve halihazırda emeklilik döneminde olan bir bilge olur. Hatta Kahramanın Sonsuz Yolculuğu (The Hero's Journey) kitabı bunu güzel bir şekilde anlatır. Bu bakımdan Luffy'nin Rayleigh ile tanışması son derece alışkın olduğumuz bir durum. Ancak genetik bağları, gerçekten hem gereksiz hem de tatsız bir durum yaratıyor. Devrim orduyusuyla bağlantısı olması isteniyorsa, bu birçok farklı şekilde - en basitinden "kan kardeşi" Sabo üzerinden - işlenebilirdi.

Seri, başlangıçta hayalleriniz peşinden gidin, başarabilirsiniz mesajı veriyorken; şu an okuyanların bu konudaki hevesini kaçıracak düzeye ulaştı: Babanız, hatta dedeniz önemli insan değilse, hiç büyük işler peşine düşmeyin!
Akıl hocası konusunda haklısın, diğerleri olmasa bunlar göze batmazdi zaten fakat artık Luffy'nin her şeyi özel oldu.
 
Ben serinin finalinde ancak şunlar gerçekleşirse tatmin olurum.Tamam Nika saçma derecede güçlü.Ancak kesinlikle mutlak yenilmez değil.800 yıl önce hükümet ne yapmış etmiş yenmeyi başarmışlar.Ancak çok büyük sıkıntı yarattığı da kesin.Gorosei bile kendi içinde tartışıp neden tarihten sildiklerini ismi değiştirdiklerini kayıt bırakmadıklarını falan anlayamıyor.Yani o zamanın hükümeti birşeylerden korkmuş ne olduğunu şimdi bile en tepedekiler anlayamıyorlar.Eksik kalan parçalar var onlar için.Bunun anlamı Nika yenilmiş yenilmesine fakat bir açık noktası tarzı birşey bulunmuş gibi yani düşman bunu bilirse Nika’nın tekrar yenileceğinin de garantisi yok.Luffy’e 800 yıl önceki Nika’yı nasıl indirdilerse öyle girmelerini bekliyorum ve Luffy olayı çözecek onu yenmelerini sağlayacak olan şeyi kimseden duymadan şansın kaderin de yardımıyla bulacak boşa çıkaracak.Bu noktada Im-sama’yı yenmiş olmakta beni tatmin etmeyecek.Artık one piece her ne ise kıtaları ayıran güç gibi mesela Luffy doğal afet tarzı birşeye Nika + kendi haki ve iradesiyle karşı koyup imkansızı başaracak.Kaido’nun dediği şey olacak işte haki en üstün güçtür kanıtlayarak yapacak Nika’nın üstüne koyup Nika yetmeyecek bu şeyi durdurması için.Bu dünyayı yıkıma götürecek şey ise Enel’in yarattığı Raigou tarzı bulutları dağıtması gibi birşey olabilir.Oda belki orada seri sonuna gönderme yapmış olabilir diye düşünüyorum.Ancak böyle olursa beni tatmin eder.Çünkü 800 yıl önce Nika’yı nasıl mağlup ettilerse yine etmeleri gerekli edemezlerse de Oda’nın bunu bak işte şu yüzden diye üstüne basa basa vermesi lazım.Burada boş yapmayacak işte Oda gerekeni yapsın mangasını arşa çıkarsın.
 
Şaka maka 1100 bölüm oldu nerdeyse. Adam bir seri tutturdu sonunu getirmiyor. Bizim türk dizilerinden daha beter uzatıyor bu japonlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık