Arkadaş ne anlatıyorsun sen yav? Zoro'nun ana babası SBS'de açıklandı zaten.Sonuçta bu sitedeki çoğunluk one piece yerine ''my piece'' okuduğundan haklısın.herkes kendine göre serinin orasını burası değiştiriyor.Oda nın ne yazdığı çizdiğinin zerre önemi yok : )
Hatta bizzat seriden kanıt gösteriyorsun onu bile kabul etmiyorlar.O derece : )
Hmmm... Shimotsuki Fruko'nun torunu Fruko gazoz Gazoz olma Roronoa Zoro ol.Arkadaş ne anlatıyorsun sen yav? Zoro'nun ana babası SBS'de açıklandı zaten.
Nami'nin ve Franky'nin soyları ile ilgili bir bilgi yok. Asıl Oda'nın ne yazdığı ve çizdiği ile alakalı senin bilgin yok.
Fotolar temsili. Sbs'te silüet vardı sadece.
Anası, babası üç beş çapulcuyla dövüşürken ölüyor, öz be öz köylü Zoro xDHmmm... Shimotsuki Fruko'nun torunu Fruko gazoz Gazoz olma Roronoa Zoro ol.
Sıcak çarptı ya beni.
Anası, babası üç beş çapulcuyla dövüşürken ölüyor, öz be öz köylü Zoro xD
Flamingolardan doffyEğer birisinin atası anası babası çapulculara ölüyorsa köylü oğlu köylüdür. Ben hiç çapulculara anasını babasını kaybeden soylu görmedim.
Luffy daha köylü, Zori dojolarda kılıç çarpıştırırken Luffy timsahlardan kaçıyordu xd.Anası, babası üç beş çapulcuyla dövüşürken ölüyor, öz be öz köylü Zoro xD
Zoro'nun başında Azrail vardı? Sonra ne oldu.Çok şey öğretti bize gerçekten, mesela torpilin önemini baya anladık ölüp geri gelmenin falan değerini, cidden inanılmaz şeyler öğretti akşam milli piyango falan alacam mesela
Bilmem ne oldu ?Zoro'nun başında Azrail vardı? Sonra ne oldu.
Buna göre Zoro Luffy'den daha soylu.Arkadaş ne anlatıyorsun sen yav? Zoro'nun ana babası SBS'de açıklandı zaten.
Nami'nin ve Franky'nin soyları ile ilgili bir bilgi yok. Asıl Oda'nın ne yazdığı ve çizdiği ile alakalı senin bilgin yok.
Fotolar temsili. Sbs'te silüet vardı sadece.