Köylü ve soylu ...Zoro'nun soyunu ne kadar az bilirsem o kadar iyi bana ne soyundan keşke hiçbirinin soyunu sopunu uçurmasaydı.
Zoro gayet köylü.
Luffy ondan daha köylü.
Köylü ve soylu ...Zoro'nun soyunu ne kadar az bilirsem o kadar iyi bana ne soyundan keşke hiçbirinin soyunu sopunu uçurmasaydı.
Zoro gayet köylü.
Bizde çevirme olmaz Tazmanya canavarı gibi dönmek Nika fanlarında olur.Biraz da çevir hacı yanacak yoksa.
Luffy mi ? O kim haa özgürlük savaşçısından bahsediyorsun güzel, güçlü karakter.Köylü ve soylu ...
Luffy ondan daha köylü.
Lucci'yi izlerken slow motion bakıyorum.Kuyruklu yalan hem de.
Lucci'yi görüyorsun işte Lucci yavaş mı
Biraz objektif ol biraz püfffLucci'yi izlerken slow motion bakıyorum.
Zoro'yu izlerken 16X hızla bakıyorum.
Asırlardır kaçan meyve hakkında düzgün konuşalım içinde şenoğlan var onunLuffy mi ? O kim haa özgürlük savaşçısından bahsediyorsun güzel, güçlü karakter.
Kendi köyünün en fakiri, öyle ki dedesi açlıktan ölmesin diye haydutların yanına bıraktı. Çocuk haydutluk yaparak ekmeğini kazandı.Luffy mi ? O kim haa özgürlük savaşçısından bahsediyorsun güzel, güçlü karakter.
Peki bunu bana diyenin sen olması.Biraz objektif ol biraz püfff
Çok şey öğretti bize gerçekten, mesela torpilin önemini baya anladık ölüp geri gelmenin falan değerini, cidden inanılmaz şeyler öğretti akşam milli piyango falan alacam meselaKendi köyünün en fakiri, öyle ki dedesi açlıktan ölmesin diye haydutların yanına bıraktı. Çocuk haydutluk yaparak ekmeğini kazandı.
Şimdi dünyanın zirvesinde, mücadelenin başarıyı getirdiğini biz Luffy'den öğrendik.
Düzelteyim.Afacan oğlanAsırlardır kaçan meyve hakkında düzgün konuşalım içinde şenoğlan var onun