Ah yav capslik ortalar açıyorsun da işte banhammer...
Özelden var mı? :d
Ah yav capslik ortalar açıyorsun da işte banhammer...
Enma kalkıp orağı durdurdu. Cehennem Tanrısı benim diyip...Hakikatten Zoro'un gördüğü o iskelet ne oldu acaba. Zoro cehenneme gidip geldim falan dedi ama ulan gerçekten o da luffy gibi ölüp geri mi dirildi?
Bana çakma Zorocu diyip Zoro’yu öldürüp öldürüp diriltiyorsun senin gözünde Zoro hasır şapkalı bir karakter mi yazık. :SHakikatten Zoro'un gördüğü o iskelet ne oldu acaba. Zoro cehenneme gidip geldim falan dedi ama ulan gerçekten o da luffy gibi ölüp geri mi dirildi?
Ray, Kizaruyla savaşırken, genç olsam onlara (Kuma'ya karşı bizim tayfaya) yardım ederdim diyordu. E. Oda bölüm sırasını vs bile Sabaody'den alıyorsa bu repliği bilerek Luffy'e söyletmiş olabilir. Ray'in hayal ettiğini Nika gerçekleştiriyor. Ray gençken Amiral tutup yandakine yardım edebilir miydi, sanmam ama Nika reyiz yapıyorİlk kez mi? Kaido'ya haksızlık etmeyin.
Kizaru ile savaşırken Zoro'ya yardıma geleyim mi diye soruyor Luffy.
Güzel yakaladın orayı.Ray, Kizaruyla savaşırken, genç olsam onlara (Kuma'ya karşı bizim tayfaya) yardım ederdim diyordu. E. Oda bölüm sırasını vs bile Sabaody'den alıyorsa bu repliği bilerek Luffy'e söyletmiş olabilir. Ray'in hayal ettiğini Nika gerçekleştiriyor. Ray gençken Amiral tutup yandakine yardım edebilir miydi, sanmam ama Nika reyiz yapıyor
O zaman güncel kuma eşittir güncel lucci mi?Ray, Kizaruyla savaşırken, genç olsam onlara (Kuma'ya karşı bizim tayfaya) yardım ederdim diyordu. E. Oda bölüm sırasını vs bile Sabaody'den alıyorsa bu repliği bilerek Luffy'e söyletmiş olabilir. Ray'in hayal ettiğini Nika gerçekleştiriyor. Ray gençken Amiral tutup yandakine yardım edebilir miydi, sanmam ama Nika reyiz yapıyor
Allah şahit fotolar temsili yazısını eklerken tereddüt ettim ama ekleyeyim dedim. İyi ki eklemişim. Onu bile okumadan boş yorum yapıyor ya. Biz neyin "canon" olup olmadığını bilmeyecek miyiz ,kaç yıldır okuyoruz takip ediyoruz? Boş yapıyor işte.Resimler temsilli demiş adam. Kimse inanmıyor, sen sadece başka tarafınla okuyup, hayaller kuruyorsun