Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direkt öldürmeye odaklı olduğu için meyvesinin ve gücünün imkanlarını esirgemiyor. Hani Mihawk tavşan avlamak için her şeyimi kullanmam demişti ya işte bu kullanıyor. Çok kafaya takıyor ya mevzuları, az salsın dünyayı ne bu ciddiyet.
Başka karakterlerin güçlerinin seviyeleri var. Kademe kademe ayarlayabiliyorlar. Akainu ise öyle değil. Magma işte. Denk getirdi mi yok ediyor :ehe:
 
20 sene şu yonkoları görmek için bekledik. Doflamingonun 1 2 arc önce nerdeyse teklediği law bigmom ı indirdi. Kaido hadi neyse tanrı falan oldu bizim oğlan. Tamam diyelim ona. Garp ı bekledik. Şov yapsın. Meybuz a yenildi. Benim bi beklentim kalmadı. Yemişler kizaruymuş, karasakalmış. 25 senenin hatrına takipteyiz bakalım. Dragonda bu şekilde patlarsa bittikten sonra okurum seriyi.
 
Zori, kaptanının Kaidou’yu yumruk manyağı yaptığı sahnede ağzı açık bir şekilde animede çizilmesi hangi seviyenin adamı olduğunu kanıtladı bende. Sizi bilmem.
Zori, kaptanının Kaido tarafından yenilirken ki bakışları nasıldı peki? Zoro, kaptanını Kaido'nun midesinden kurtarırken ki bakışlarını hiç dikkate aldın mı?
 
Yok abi bir Yonkou denen şaklabanlara bakıyorum bir de Amirallerin karizmalarına bakıyorum dağlar kadar fark var. Şu ana kadarki Yonkoulardan karizma olan tek adam Shanks. Amirallerden ise karizma olmayan tek amiral yunanistana itelediğimiz Ryukogyos. İyi ki Amiralciyiz....
Oyajiye ayıp etmişsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık