Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

Kullanılan: 10 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin de %100'üyle dövüşmediğine eminim. Merak etmeyin Luffy güneş paneli kurar ve Kizaru'yu halleder fazla zaman geçmeden.
Dövüşten ziyade, York neyse de reaktör ve Punk'ın beynini nasıl alacaklar bunlar. Beyin ada kadar olmuştur herhalde şu an.

Son düzenleme:
Luffy'nin de %100'üyle dövüşmediğine eminim. Merak etmeyin Luffy güneş paneli kurar ve Kizaru'yu halleder fazla zaman geçmeden.
Dövüşten ziyade, York neyse de reaktör ve Punk'ın beynini nasıl alacaklar bunlar. Beyin ada kadar olmuştur herhalde şu an.
York bizimkilerin dikkatsizliği sonucu kaçar. York’un kaçması için çok büyük bir senaryoya gerek yok.

Burada belirleyici olan şey robot hangi tarafta yer alacak ve ne kadar güçlü? Belki de robot, Joy Boy’a kızıp neden bizi bıraktın diye Luffy’e saldıracak.Belki de Satürn tarafından canlandırıldı ve Luffy’e saldırmak için programlandı…

Ben robotun canlanmasını çok da hayra alamet görmüyorum.

Kizaru'nun motivasyonu düşük bir durumdayken herşeyini verecek kadar savaşacağını sanmıyorum. Aynı şekilde Luffy'nin de rakibinden nefret etmesi gerek.

Konuyu baştan aşağı yanlış anlamışsın bahsettiğim absürt meyve Luffy'ninki değil yazdığım şeydeki ana tema Kizaru'nun meyvesi. :D
O meyve için katılıyorum ama hata payı ile. En az onun kadar güçlü bir meyve vardı yıldırım bildin mi 😂😂. Düz Luffy yenmişti Eneli. Meyve güçlü olsa da adam güçlü olmayınca tırt oluyor. Aha Caribou da Logia. Önüne gelen bi tur çaktı ağzına. Amiraller fiziksel olarakta haki olarakta aşırı güçlü adamlar. Ben fikir olarak herhangi biri yese çok güçlü olurdu fikrine karşıyım. Vergo gibi adamlar ezip geçiyor böylelerini. Smoker bile hakisi yeterince güçlü değildi. Logia olsa da peş peşe verdiler odunu. Yeni dünyada işe yaramıyor hakisiz meyve olayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık