Seride istediğin görsellere ulaşamayınca fake görsellere mi sığındın
Seride istediğin görsellere ulaşamayınca fake görsellere mi sığındın
"Korkunun ecele faydası yok" diye bilinçaltında düşünürken benzer bir cümle kurarak sıkıntı yok izlenimi veriyormuşsun şeklinde yorumladım .Haklının aceleye ihtiyacı yok...
kizaruda yine çizik yok
Öyle deme çok sevdiğin Garp yakın korumalığını yapıyor kutsallarınAkainu’ya köylü kutsalların bağırması canımı sıktı yalan yok. Bu kutsallara bilendim iyice şunlardan birini öldüren karakterin fanı olacağım.
Dragon fanı olacağını düşünmezdimAkainu’ya köylü kutsalların bağırması canımı sıktı yalan yok. Bu kutsallara bilendim iyice şunlardan birini öldüren karakterin fanı olacağım.
Onlar en fazla kutsal şovalye öldürür, güçlü olan kutsallara bilenmedim, Charlos tarzı güçsüz köylüler çok tilt. Kid gibi biri lazım bunları çarmıha gersin.Dragon fanı olacağını düşünmezdim
Ne oldu arkadaş, yazılan spoilera göre bölümdeki G5 paneli kaç sayfa vardır ki daha görmeden Kaidou'nun ip olarak atlatılmasından daha beter oldu diyebiliyorsun. Gelecek bölüm belki olur da daha bu bölümde bir şey yok.Olm ben zaten Kaidou atlama ipi olduğunda amiraller daha beter olacak diyordum, oldu da.