İyi güldüm adam tazı gibi kaçmış. Luffy de olabilir.Kuma’ya topuklama yazılımını yazan mühendislerin, schibukai olduğu dönemde Mihawk’dan esinlenerek yapıldığı söylentileri dolaşıyor. @Montana
İyi güldüm adam tazı gibi kaçmış. Luffy de olabilir.Kuma’ya topuklama yazılımını yazan mühendislerin, schibukai olduğu dönemde Mihawk’dan esinlenerek yapıldığı söylentileri dolaşıyor. @Montana
Kuma’ya topuklama yazılımını yazan mühendislerin, schibukai olduğu dönemde Mihawk’dan esinlenerek yapıldığı söylentileri dolaşıyor. @Montana
Meyveleri ve dirençleri çok uçuk heriflerin. Uzun soluklu bir savaşta Ray şu amirali yener dersem ilk üç amiralden biri olmaz o isim. Aramaki ve bir ihtimal Fuji falan belki.Senin dediğin sağkol Rayleigh ise ben de eşit derim.
Denizcilerin içinde ayrılıkçı bir yapılanma var zaten, bkz; Kılıç Timi. Benim burada karşı durduğum durum Sakazuki özelinde. Bu adam hükümet düşmanı olsaydı bugüne kadar çoktan isyan ederdi.Şahsen ben hiç görmedim. Ama benim de ileride bir Hükümet-Denizci çekişmesi göreceğimiz yönünde düşüncelerim var. Tutar tutmaz ayrı ama, tutarsa güzel olur.
Aramaki'den bir halt olmaz da Fuji parlama ihtimali olan bir amiral. Herifin adalet anlayışı sağlam.Meyveleri ve dirençleri çok uçuk heriflerin. Uzun soluklu bir savaşta Ray şu amirali yener dersem ilk üç amiralden biri olmaz o isim. Aramaki ve bir ihtimal Fuji falan belki.
Tek düzgün amiral Fuji, onu da amiralciler sevmiyor zatenAramaki'den bir halt olmaz da Fuji parlama ihtimali olan bir amiral. Herifin adalet anlayışı sağlam.
Adamı deli gibi bir şey etmişler usta, o kadar emek verip kaçırdılar aniden bir koşmaya başladı başlayış o başlayış hala koşuyor.Kuma vs Akainu hamamböceği ile insan karşılaşmasına benziyor. Kuma beyinsizce etrafta koşarken Akainu’nun midesini bulandırmış, bir tane yapıştırayım demiş ıskalayınca kuma dolap altına depar atıp saklanmış. Daha çıkmaz.