Big Mom iki tane amiral altı adama toplamda iki bölümde kaybetti.Abartma la
Başka sayfada Kaido var diye kimse gelmedi diyor. Burada çok haklı. Kaido varken ne WB ne de Shanks geldi.Gelemezdim demiyor. Bu konuyu uzun uzadıya tartışamam. Manga sayfası, Türkçe çeviri. Çeviri hatalı diyorsan konuşalım doğrusunu.
''Kaido yönetiyor olsaydı gelmezdim.''
Eğer korktuğu içinse, bu olay bütün denizciler korkak yapar. Garp, Sengoku, Aka dahil.
Kizaru'ya + yazan her şeyden faiz geliri elde ediyor günahkar
Kaku boşuna izin alalım demedi. Hükumet istese siler hepsini, korsanları bir arada tutan yonkoular var iken neden yapsınlar? Sen altın yumurtlayan tavuğu keser misin?Kesin o sebepten gelemezdim demiştir reis.
Napalım allah meyvesi yemiş bir soytarıyı mı takip edelim. Luffy benim için ölmüştür. Daha 1 bölüm önce g5 e girme de adam gibi dövüş izleyelim demiştim, daha mürekkebi kurumadan g5 açmış vasat.Dedi Enma'cı Mera'cı. Bundan sonra böyle o zaman.
Yonkolar şov yapar makara yasaklanır, a*iraller yapar bir bölümlüğüne makara serbest bırakılır. Yönetim kadrosu amiralci reis, o günler geldiğinde yine yasağa devam ederlerCiddi yorum atıyoruz ona göre karşılık gelir yoksa gençler makarasında günü geldiğinde biz de o modda olacağız sonuçta
Ne alaka
Kizaru ciddiye almamış. Luffy’e karşı ciddi dövüşüyor.Ne alaka