Luffy geberdi sıra Nika'da. Ondan da kurtulursak önümüzdeki günlere umutla bakabiliriz. Sakazuki sendeyiz aslanım.
Son düzenleme:
Şu Kaido olsa wanoya gelmezdim diyen Aramaki mi?
Şu an mantıklı konuşacağın bir dalga yok karşında. Bunlar bir gaz ile tüm hışmı arkalarına almış bir hater kitlesi. Mantıklı şeyler yazarak durduramazsın Datte. Mecbur başka yollar arıyacan. Mantıkdan uzak dur şimdilik.Kizaru'nun dövüş içerisindeki performansı önemli gençler. Şekil olsun diye gemiye karşı G4 çizen adam Lucci'ye G5 açtıran adam o gücü sürekli çizmeden duramaz. Saldırı ve savunma gücüne haki seviyesine dayanıklılığına vs bakıp değerlendireceğiz. Allah'ım gooool edasıyla G5'e geçti diye sevinmek nedir la sanırsın Kizaru'nun maks ederi bunu yapabilmek sadece.
Luffy öldüğü gün silecektin zaten. Uyduruk şonen anakarakterine döndüğü an Luffy benim için bitmiştir. 2 Yıl öncesi ile hatırlayacağım.@Master of Puppets 'i kaybettik. Artık onu listeden siliyorum. Honorable Mention idi ama kendisi bilir.
Luffy Lucci'ye de g5 açtı. Öyle çok da şeetmemek lazım.Asıl sıkıntı Kizaru birde uyanışı falan olduğu halde uyanış olmadan G5'e geçiriyorsa Luffy'i kaosun dibini görürüz.
Zorocuyuz artık. Tayfa diyince aklıma Zoro gelir.Luffy öldüğü gün silecektin zaten. Uyduruk şonen anakarakterine döndüğü an Luffy benim için bitmiştir. 2 Yıl öncesi ile hatırlayacağım.
Kesin o sebepten gelemezdim demiştir reis.Gelmezdim diyor, evet. Niye gelsin? Yonkolar birbirini kitabe konusunda dengeliyor, bu dengeyi niye bozsun denizciler?
Cidden kral hakiye bağlı fikrim değişir. Çıkarsa kizaru= yonko çıkmazsa yonko> kizaru olur gözümdeKizaru'nun dövüş içerisindeki performansı önemli gençler. Şekil olsun diye gemiye karşı G4 çizen adam Lucci'ye G5 açtıran adam o gücü sürekli çizmeden duramaz. Saldırı ve savunma gücüne haki seviyesine dayanıklılığına vs bakıp değerlendireceğiz. Allah'ım gooool edasıyla G5'e geçti diye sevinmek nedir la sanırsın Kizaru'nun maks ederi bunu yapabilmek sadece.
Ciddi yorum atıyoruz ona göre karşılık gelir yoksa gençler makarasında günü geldiğinde biz de o modda olacağız sonuçtaŞu an mantıklı konuşacağın bir dalga yok karşında. Bunlar bir gaz ile tüm hışmı arkalarına almış bir hater kitlesi. Mantıklı şeyler yazarak durduramazsın Datte. Mecbur başka yollar arıyacan. Mantıkdan uzak dur şimdilik.