Akainunun adımları bile artı , adam doğuştan Alfa . Her hareketi artı. Kumaya üzüldüm ama .Kuma Marco’dan iki kat güçlü bir adam. Akainu teklerse fena artı yazar.
Akainunun adımları bile artı , adam doğuştan Alfa . Her hareketi artı. Kumaya üzüldüm ama .Kuma Marco’dan iki kat güçlü bir adam. Akainu teklerse fena artı yazar.
Şu konuda yanlışın var dostum, Oda’nın göz bebeği Kid yapılan torpillere rağmen Shanks’tan yarım yedi.Birinci de Kid.
Kizaru güçlü bir atak ile Luffy yamultmuş ve g5’e geçmeye zorlamış. Ortada Lucci gibi keyiften açtığı bir durum da yok gibi. Kalbinin atmasından vs bu anlaşılıyor. Bu noktasıyla dövüşün geri kalanının pek önemi olmaz.Savaşın çoğu spoilera yazılmamış gibi duruyor. Erken konuşmamak lazım.
Cidden inanıyor musun bu yazdığına ?Amiralciler: Kuma öldü ah ah vah vah. Dragon helvasını dağıtır artık.
Bir sonraki bölüm Kuma: Sakazuki-kun en çok gitmek istediğin yer neresi?
Kizaru güçlü bir atak ile Luffy yamultmuş ve g5’e geçmeye zorlamış. Ortada Lucci gibi keyiften açtığı bir durum da yok gibi. Kalbinin atmasından vs bu anlaşılıyor. Bu noktasıyla dövüşün geri kalanının pek önemi olmaz.
Kalbi atmaya başladıysa belki de yine ölmüştürKizaru güçlü bir atak ile Luffy yamultmuş ve g5’e geçmeye zorlamış. Ortada Lucci gibi keyiften açtığı bir durum da yok gibi. Kalbinin atmasından vs bu anlaşılıyor. Bu noktasıyla dövüşün geri kalanının pek önemi olmaz.