Luffy yenildi kazanırsa Nika kazanır.
Amiralleri alması için G2 yeterli demişliği var.Sen g5 açmaz diye oy atmışsın. Şimdi açmasını savunuyorsun.
2 saat düşündün bunu mu buldun. O zaman g5e girmesin. Zoro neden kinge asura açmadı? Gerekmedi çünkü. Luffy de lastik gererek iyi davul yapılır. Fjfjfn.G5'e girmesi G4 ile yenemeyecegi anlamına gelmez.
G5'e illaki girecekti. Oda'nın tarzını bilmiyormuş gibi konuşmayın beyler.
Öyle olduysa aynen. Ama öyle olmadığını düşünüyorum. Bölümü görmeden yine bol kese konuşuyorlar. Kaido çatıda hibrite geçtiğinde zorunda olduğu için geçmemişti. Aynı mantık.Tekmenin şiddetini görmek lazım, ağzı burnu dağılıp G5’e geçtiyse can sıkar.
Alpa yorumlarını şöyle okuyorumÖyle olduysa aynen. Ama öyle olmadığını düşünüyorum. Bölümü görmeden yine bol kese konuşuyorlar. Kaido çatıda hibrite geçtiğinde zorunda olduğu için geçmemişti. Aynı mantık.
Kaido manyak. Keyfine göre moda giriyor. Biraz ds böyle döveyim demiş. Luffy de biraz böyle dayak yiyeyim diyip g5e geçtiyse bilemem.Öyle olduysa aynen. Ama öyle olmadığını düşünüyorum. Bölümü görmeden yine bol kese konuşuyorlar. Kaido çatıda hibrite geçtiğinde zorunda olduğu için geçmemişti. Aynı mantık.
Zoro ölüyordu la Azraili gördü. Emma olmasa bitmişti savaş.2 saat düşündün bunu mu buldun. O zaman g5e girmesin. Zoro neden kinge asura açmadı? Gerekmedi çünkü. Luffy de lastik gererek iyi davul yapılır. Fjfjfn.