Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy (temsili değil)

Ben de yerli nika diye atacaktım @RedTeroR zalımı oyaladı :oops:
Luffy nin uyanışı ile diğerlerini bir tutmamak gerek. Elbette en güçlü hali ve Kizaru uyanışsız yenilecek bir karakter de olmayabilir. Fakat e. oda bu formu hikayesel açıdan sık sık hatırlatacak gibi duruyor. Dolayısıyla şuna G5 açtı olayı güç kıstası olamaz bence. Doflamingonun uyanışı onun sadece en güçlü hali manasına gelirken luffy nin uyanışı serinin ana meselesi ile doğrudan alakalı zira. Sık sık şu çirkin şeyi görmeye devam edeceğiz kısacası.
Luffynin meyve kontrolünü arttıracak işte zamanla ya, sık sık kullandırıp sürekli vites vs diye çizim değiştirmekten kurtulur.
 
Luffy, Lucci'ye karşı Gear 5 modunu hemen açtı. Bu durumda Lucci> Kizaru mu? Bu durum ne kadar saçmaysa Kizaru'dan tekme yedi Snakeman Kizaru'ya yetmedi demek de bir o kadar saçmadır.

Daha dövüşlerinin başındalar, belli bir efor bile sarfetmediler. Neye göre güç kıstası yapıyorsunuz?

Yediği bir tekme için amiral övmeler başlamış bu kadar mı çaresiz durumdasınız? Akazaya Dokuzlusu, Kaido'ya hasar atmaya başladığı zaman Kaido çığlık çığlığa bağırıyordu. Sonra ne oldu? Kaido hepsinin içinden geçti yetmedi sonraki beşlinin de içinden geçti. Luffy, Red Roc saldırısıyla yeri öptürdü. Sonra üç defa yenildi. Yenildikçe power up aldı öyle kazandı.

Bir tekme attı diye amiral lobisinin bu kadar sevinmesi acziyetinizi ortaya koyuyor. Sizin bile amirallerin gücüne güvenmediğinizin delili olarak bu yeter de artar.

Dövüş neticelendiği zaman görüşelim.
Sen g5 açmaz diye oy atmışsın. Şimdi açmasını savunuyorsun.
 
Galiba yorumlarda Kaido ile base halde kapıştı baya niye g4 açmış denmiş ama şu an Kaido karşısında yaptığı gibi bunu denese aparkatlar vurmalar falan yapamaz rezil olur.Çünkü o halde Kizaru’nun hızına ayak uyduramaz.Her dövüşün farklı dinamikleri vardır.
Kizaru'yu görünce Nika.

Yugimoto kaybetmeye dönünce Atem’i çağırıyordu olay aynı zora mı girdi Yugioooooohhhhh diye bağırır Nika gelir.:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık