Kizaru Sabondyde takıldığı gibi takılıyor. G4 te Luffy ter akıtıyor.Nasıl denklik bu?diyorum denk dövüştüler. Kizaru hızını aldı geldi vurdu normal zaten vurması lazım ama abarttığınız gibi bi dövüş geçmedi. Normalde kral haki ve temasız hakiyle luffy’nin vurması lazım. Ama oda öyle çizmiyor son sahnede de Luffy kizaruyu yakalamış. Luffyi yenme ihtimali yok ama sağa sola burup uçurması normal kaidoda uçuruyordu.
Flash karakterini Kizaru'ya yüklemiş Oda. Işık meyvesi değil de hız meyvesi yeseymiş daha mantıklı olurmuş.Bölümü görmeden erken konuşmuş olacağım ama daha uzak mesafeden daha çok hızlanıp vurma gibi birşey varsa çok saçma.Çünkü adam ışık adam zaten ışığın hızı da belli sabit ve maksimum hız bu daha ne kadar hızlanabilirsin ?
Böyle bir durum varsa Kizaru sürekli ışık hızında değildir Oda meyveyi epey nerflemiş anlamına geliyor.
Logia uyanışı gelebilir. Kizaru şu an Kaido'ya göre iyi performans vermiş.Ben demiyorum, Luffy söylüyor.
Bu arada G4'e etki etmek için adadan bu kadar açılan Kizaru, G5 için ne kadar açılmak zorunda kalır sence?
Uyanış mecbur açacak. Ümüğünü sıkmış Luffy, kurtulması için var olan her şeyini ortaya koyması lazım.Logia uyanışı gelebilir. Kizaru şu an Kaido'ya göre iyi performans vermiş.