Kizaru ezilirse @Whitebear D Yonko sevdasından dolayı keyiflenecek. Ezilmezse Marco'ya artı yazacağı için keyiflenecek. Adam her türlü kârda.
short da girse long da girse kazanıyor yani.Kizaru ezilirse @Whitebear D Yonko sevdasından dolayı keyiflenecek. Ezilmezse Marco'ya artı yazacağı için keyiflenecek. Adam her türlü kârda.
İlk senaryo:Kizaru ezilirse @Whitebear D Yonko sevdasından dolayı keyiflenecek. Ezilmezse Marco'ya artı yazacağı için keyiflenecek. Adam her türlü kârda.
Weevil'i getiren amiral değil mi ? Hee sen şey diyorsun olaya müdahale edecek yeterince güçleri yoookPiyasada Amiral yok. Hepsi bir yere gitmiş. Merkezi basmamışsa Koca Filo Amirali gitmesin Kuma'ya.
Teach'in Lucci'den korkması için bir sebep söyle bana. Bazı şeyleri işinize göre yorumlamayın lütfen yaa. Lucci'yi abartanlar da bugün.Çoğu kişi farkında değil ama Teachler Dragon'u kaçırttı, Lucciler ise Teach'i kaçırttı. Lucci tüm karakterler için dikkat edilmesi gereken bir karakter.
Kendine efsane diyen moruklar . Amiraller sever efsane patlatmayı .Onu anca moruklara yapar sizin amiraller
10 yıldır CP görüyoruz gayet Lucci lider ya da en kötü top 2 güçtedir. Yoksa görürdük tersini. Dostum kaçan birisi varsa ya yenilecektir ya da f/p değildir yense bile. Ben Lucci Teach'i alır demedim. Lucci Teach'in kararlarını değiştirecek kadar güçlü birisi. Bu evrende Lucci gelmiş yemeğime devam edeyim diyecek kişi nadirdir. Shanks bile onu demez adam tayfasını dağıtır.Teach'in Lucci'den korkması için bir sebep söyle bana. Bazı şeyleri işinize göre yorumlamayın lütfen yaa. Lucci'yi abartanlar da bugün.
Üstelik o sahnede hatırladığım Cp0 adının olduğu. Teach, Lucci'nin adını duyup falan gitmiyor yani.
Buldum. Dediğim gibi cp0 deniyor. Kapışmışlar da. Karasakal elde etmek istediği bir şey yoksa da uzatmıyor, gidiyor. Varsa da elde edip öyle gidiyor. Ki Baltigo adasında da istediklerini yapıp alacaklarını almışlar.