Muhtemelen İmu'dan haberi olmasına rağmen hükümeti indirmeyi kafaya koymuş Dragon'un karasakaldan korkması için mantıklı tek bir sebep söyle bana.
Muhtemelen İmu'dan haberi olmasına rağmen hükümeti indirmeyi kafaya koymuş Dragon'un karasakaldan korkması için mantıklı tek bir sebep söyle bana.
Sakazuki dünya meselelerini bağırırken bu Dragon Robin'i düşünüyordur.
Birbirlerine sarılıp ağlayabilirler,Kizaru Luffy'nin amcasıymış.Çok değişik bir bölüm bekliyorum. Kizaru ile Luffy birbirine saldırabilir.
Garp kazansa Luffy ve Dragon da zafer alacak çıkarımı yapılabilirdi ama dedenin gücü yetmedi Kuzana ne yazık ki .iki yıl önce
ilk Kuzanı
sonra Borsalino'yu
finalde de Sakazuki'yi görmüştük.
iki yıl sonra
Monkey D. Garp karşısında Kuzan'ı
sonra Monkey D. Luffy karşısında Borsalino'yu
en son da Monkey D. Dragon karşısında Sakazuki'yi göreceğiz.
üç maymun sırasıyla üç amiralle...
Bunlar tahmin. Tahminler üzerinde Dragon kaçtı demek mantıklı gelmedi.Yeteri kadar komutanı yoktur. Devrimciler dağınık genelde. Merkezde az kişi vardır.
Dragon'un robinle alakalı düşündüğü tek şey antik dili okutup çözeceği şeylerdir.Sakazuki dünya meselelerini bağırırken bu Dragon Robin'i düşünüyordur.
Garp kıyamamış ilk çırağına.Garp kazansa Luffy ve Dragon da zafer alacak çıkarımı yapılabilirdi ama dedenin gücü yetmedi Kuzana ne yazık ki .
Reis senin için hızlıca bir şey yazayım@sensey Kizaru bölümü şerefine fake spoiler gelmez mi usta
Bence Aokiji kıyamadı. Ne uyanış ne ileri gözlem ne ileri haki gösterdi.Garp kıyamamış ilk çırağına.