Rakipleri yıkması yeterliydi bina,duvar,inşaat yıkımları ilgimi çekmiyor.WB çıplak elle deprem etkisi yaratsın ister misin?
Rakipleri yıkması yeterliydi bina,duvar,inşaat yıkımları ilgimi çekmiyor.WB çıplak elle deprem etkisi yaratsın ister misin?
Akşama gelir inşallah.Akşama gelir. zaten yarın resimler cıkacak.
Akşam erken yat.Ben gidiyorum oyun oynacayacağım Alpamis'e mukayet olun kendine zarar vermesin
Şu olay sürekli zikrediliyorda... Sabo ve Dragon, Herkesten tokat yiyen karaçöp tayfasından mı korktu sanılıyor :dÇoğu kişi farkında değil ama Teachler Dragon'u kaçırttı, Lucciler ise Teach'i kaçırttı. Lucci tüm karakterler için dikkat edilmesi gereken bir karakter.
Muhtemelen İmu'dan haberi olmasına rağmen hükümeti indirmeyi kafaya koymuş Dragon'un karasakaldan korkması için mantıklı tek bir sebep söyle bana.Çoğu kişi farkında değil ama Teachler Dragon'u kaçırttı, Lucciler ise Teach'i kaçırttı. Lucci tüm karakterler için dikkat edilmesi gereken bir karakter.
Yeteri kadar komutanı yoktur. Devrimciler dağınık genelde. Merkezde az kişi vardır.Muhtemelen İmu'dan haberi olmasına rağmen hükümeti indirmeyi kafaya koymuş Dragon'un karasakaldan korkması için mantıklı tek bir sebep söyle bana.
Bence Karasakaldan değil de Kuzan'dan kaçmışlardır. Kuzan Akainuyla 10 gün savaşmış bu bizi çiğ çiğ yer demiştir Dragon.Yeteri kadar komutanı yoktur. Devrimciler dağınık genelde. Merkezde az kişi vardır.