Kuma'ya gidecek şövalye, yedek Amiral, Amiral kalmamış. Cidden Akainu gidiyor. Neyse reis aksiyona geçsin, iyidir.Weevil'i getiren amiral değil mi ? Hee sen şey diyorsun olaya müdahale edecek yeterince güçleri yoook
Kuma'ya gidecek şövalye, yedek Amiral, Amiral kalmamış. Cidden Akainu gidiyor. Neyse reis aksiyona geçsin, iyidir.Weevil'i getiren amiral değil mi ? Hee sen şey diyorsun olaya müdahale edecek yeterince güçleri yoook
Zoro karşısındaki performansını görmeden bir yorum yapmam ama en az sağ kol kadar güçlü olduğu kesin.Sağ kol üstüdür. Zoro için iyi rakip. Alırsa beckman Ligi'nde derim
Lucci, Zoro için King gibi zorlu bir rakip olmayacak bence. Hee olursa zaten seviyesine güncelleme çekmemiz gerekir.King den sonra Lucci kesmiyor beni
King Luccinin içinden geçer
Ben Bb'lerin Lucci'lerden kaçmasını abartı olarak görüyorum ama Lucci'nin hatırı sayılır bir güç seviyesinde olduğu aşikar.Çoğu kişi farkında değil ama Teachler Dragon'u kaçırttı, Lucciler ise Teach'i kaçırttı. Lucci tüm karakterler için dikkat edilmesi gereken bir karakter.
Luffy base haliyle Queen'i bile indiremez. Dediğini gerçekten söyleyen varsa seriyi tersten okumuştur.Luffy ''base'' hâliyle Kizaru'yu yener diyenler vardı. Kimdi onlar?
Kafası çalışan herhangi bir insan söylemez böyle birşey yaLuffy ''base'' hâliyle Kizaru'yu yener diyenler vardı. Kimdi onlar?
Luffy base haliyle Queen'i bile indiremez. Dediğini gerçekten söyleyen varsa seriyi tersten okumuştur.
Belki robot bile uyanmak için joyboyu bekliyor olabilir
Şu anki Luffy base haliyle Queen'i döve döve parkinson eder.Luffy base haliyle Queen'i bile indiremez. Dediğini gerçekten söyleyen varsa seriyi tersten okumuştur.
Belki robot bile uyanmak için joyboyu bekliyor olabilir
Şu anki Luffy base haliyle Queen'i döve döve parkinson eder.