Hangi saldırısı?Oda'nın tarzı değil ama Luffy'de Kizaru'yu tekleyecek güç var şu an.
Hangi saldırısı?Oda'nın tarzı değil ama Luffy'de Kizaru'yu tekleyecek güç var şu an.
Tom ve jerryKaido'dan kral hakili raime hakke yiyip "canım acıdı ehehehhe" diye tepki veren bir tipe dönüştü anakarakter. Herhangi bir ek savunma dahi yapmadan serideki en ağır saldırılardan birini hiçbir şey olmamış gibi tanklıyor. Ben merak ediyorum gerçekten Kaido dövüşünden sonra herhangi bir villiana hyplanan var mı aranızda? Şuan seride Nikayı yenmeyi bırakın dövüşürken zorlayacak bir karakter dahi yok, nikayı ağlatıp Akainu mu bufflar yoksa kıçından yeni bir karakter mi uydurur bilmiyorum ama bu durumun acilen değişmesi lazım.
Kardeşim adam cartoon olmuş lazare ayna saldırısı yapsa yok olmaz mi diyeceksin?Hangi saldırısı?
Aokiji gibi ters güçlerin vssi olur.Dragon vs Akainu baya güzel dövüş olur ama Dragon'un gücü Akainu'ya ters. Bir rüzgar gelse Akainu'nun magma taşa dönüşür.
Bir kere Im kesin Kaido’dan güçlü gelir Sabo’ya yarım attı neredeyse Sabo canını zor kurtardı.Beşli de Kaido gibi canavarlar onlar da güçlüdür o ayardadır.Birde Garling var Oda hükümeti böyle dengelemiş yoksa ittifaklar büyüdü hükümet güçsüz kalıyordu.Sanmam dostum buna inanmiyorum.
Kaidodan daha güçlü çıkması mümkün değil dezavantajları olmadan savaşması mümkün.
Yüzde yüz ile savaşan bir kaidonun tom ve jery ile yenilmesi mümkün değildi.
Oda orada güzel oynadi kaidoya 50 tane dot attı öyle savaşıyordu luffy ile
Kaido şu anda seride top seviye savaşanlar arasında gördüğümüz en üst kişi, shanks kaidouyu durdurmuş deniyor ya shanks kaido ile pazarlik etmiştir.. savaştıkları yoktur.
Ona sorarsan havada bile öldürecek saldırısı var Kizaru canını kurtardığına dua etsin bırak tek yemeyiHangi saldırısı?
Nika'nın dengi yok.One Piece alemi yan yana dizilse Nika reyiz hepsine birden tek atar.
Teach meyve iptaliyle ayar çekecekKaido'dan kral hakili raime hakke yiyip "canım acıdı ehehehhe" diye tepki veren bir tipe dönüştü anakarakter. Herhangi bir ek savunma dahi yapmadan serideki en ağır saldırılardan birini hiçbir şey olmamış gibi tanklıyor. Ben merak ediyorum gerçekten Kaido dövüşünden sonra herhangi bir villiana hyplanan var mı aranızda? Şuan seride Nikayı yenmeyi bırakın dövüşürken zorlayacak bir karakter dahi yok, nikayı ağlatıp Akainu mu bufflar yoksa kıçından yeni bir karakter mi uydurur bilmiyorum ama bu durumun acilen değişmesi lazım.
Akainu Luffy'i erimiş lastik yapar diyorlardı şimdi Luffy Akainu'yu lastik yapabilir hemde erimişinden Kaido'yu esnetti adam.Kardeşim adam cartoon olmuş lazare ayna saldırısı yapsa yok olmaz mi diyeceksin?
Buluttan tuttu yıldırım çekti attı hhaahhhahah