Katakuri>Marco>Kizaru , Katakuri>Aramaki yazan ben miyim?King >Seri sonu Sanji diyen adamsın millete yazıyorsun be dayı.
Git afk taklidi yap Allahını seven.
Katakuri>Marco>Kizaru , Katakuri>Aramaki yazan ben miyim?King >Seri sonu Sanji diyen adamsın millete yazıyorsun be dayı.
Git afk taklidi yap Allahını seven.
Nika geldiğini duyunca sevinmiştir magmada çimeceğim diye.Luffy ağlayabilir ama Nika'ya o dediğini yapacak bir kudret yok Op'ta.
Oda'nın tarzı değil ama Luffy'de Kizaru'yu tekleyecek güç var şu an.Nikaragua'ya uçak bileti satışında patlama yaşanmış sanırım. Buralar epey sessiz. "Luffy, Kizaru'dan ampul yapar" diyenler karanlıkta kalmış olabilir ampul olmadığı için.
Marinefordda Luffy Kizaru’yu yumruklarıyla öldürecek spoilerı geliyordu şimdi hiçbirşey gelmiyor çok yanlış zamanlamaymışSpoiler bugün bile çıkmadığına göre Kizaru Luffy’i feci dövüyor. Tam tersi olsa çok önceden çıkmıştı.
Kaido’dan kat kat güçlü rakipler çıkacak ihtiyar fayfası ve şovalye ekibinden birkaç kişi.O zaman baya bir saydıran olacaktır.Kaido'dan kral hakili raime hakke yiyip "canım acıdı ehehehhe" diye tepki veren bir tipe dönüştü anakarakter. Herhangi bir ek savunma dahi yapmadan serideki en ağır saldırılardan birini hiçbir şey olmamış gibi tanklıyor. Ben merak ediyorum gerçekten Kaido dövüşünden sonra herhangi bir villiana hyplanan var mı aranızda? Şuan seride Nikayı yenmeyi bırakın dövüşürken zorlayacak bir karakter dahi yok, nikayı ağlatıp Akainu mu bufflar yoksa kıçından yeni bir karakter mi uydurur bilmiyorum ama bu durumun acilen değişmesi lazım.
Sanmam dostum buna inanmiyorum.Kaido’dan kat kat güçlü rakipler çıkacak ihtiyar fayfası ve şovalye ekibinden birkaç kişi.O zaman baya bir saydıran olacaktır.
One Piece alemi yan yana dizilse Nika reyiz hepsine birden tek atar.Oda'nın tarzı değil ama Luffy'de Kizaru'yu tekleyecek güç var şu an.