Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp da Ray seviyesine geldi yani onu mu demek istiyorsun? Luffy biz artık 100 kat güçlüyüz diyor orada çünkü. Kine'emon, Denjiro için 100 adam gücünde diyor, Luffy ise Sanci için 1000 adam gücünde, Lucci bilmem kaç bin adam gücündeydi Douruki hesabıyla. Luffy Neko'ya da çok güçlüsün diyor, Fuji'ye de çok güçlüsün diyordu. :D 1.5 milyar ödülü 500 milyondan düşük de sanıyordu. Hee ne yapalım şimdi? bomboş ifadeler bunlar, Op'ta pek anlamları yok.
Luffy biz derken tayfayı bütün olarak kabul edip söylüyor.Kendisini de katıp katmadığına emin değilim ama katıyor olsa zaten saçma olur.Bence orada demek istediği ben 100 kat daha güçlüyüm tayfanın hepsini toplarsan 2 sene önceki toplamdan 100 kat daha iyiler ben olmasam da seninle hep beraber başedebilirler şeklinde.
Önceki mesajında öyle yazmamışsın ama ondan dolayı alıntılamak durumunda kaldım.

Ray'in zirvesi İmparator eder ama şuanki hali eski Amirallerden de zayıf. En baba Aramaki, Issho'yla kafa kafayadır.

Huff huff şehir efsanesi değil Rayin baloncuğunda yazan realite. Teach herkesten kaçıyor Teachi yenemezdim diyor. Yenilebilirdim demiyor. Genç hali dışında şans vermiyor güncel Teache karşı
Teach’i yenemezdim lafı doğrudur ama yenilirdim de demiyor.Teach kolayca yenemeyeceğini gördüğü için gidiyor zaten.Yani adamın zayıflamış hali bile karasakala uzun müddet denk gidiyor yoksa karasakal oraya istediğini almaya gelmiş çekip gitmezdi.
 
Normal haki yıldırımı gibi geldi bana. Bir şunun gibi vurmamış.

Onun gibi vurmadığı ayağının gözükmesinden belli. Burada ayağı mesela gözükmüyor. Çok hızlı abanılan bir saldırı olduğu kenaradaki hız efektlerinden de belli. Şu an bir selam atağı çakmış.

Normal b.haki yıldırımı ben öyle pek görmedim. Bana kral haki gibi geldi.
 
Amiral ve Yonkolar arasındaki fark belli olmaya başladı.Fark güç değil zeka Kaido’nun Luffy’nin saldırılarını blokladığını veya Big Mom’ın Kid ve Law’ın saldırılarını blokladığı nerde gördük?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık