Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani yaşlı Ray, Borsolino'yu 5dk tuttu nefes nefese kalmaya başladı.

Teachi yaşlı halimle alamam dedi. İki durum için de sadece genç haline şans verdi.

Ray sizden 100 kat güçlü. Biz eskisinden 100 kat daha güçlüyüz muhabbeti gönderme amaçlı.

Ben 100 kat daha güçlüyüm de demiyor. Tüm tayfayı tutuyor. Ne yani Tüm tayfa tuttuğu Amiral, Yonko'ya karşı nefes nefese kalan Ray seviyesine mi geldi. Hemen her şeye aşırı anlam yüklemeye gerek yok. Tayfanın geldiği noktayı göstermek için hoş bir sahne sadece fazlası değil.
Kizaru Rayleighe diyor ki seni yakalamak için denizciler olarak daha fazla birime ihtiyacımız var. Rayleighin gücüne vurgu için özellikle ‘’ 100 times stronger ‘’ ifadesi kullanılıyor . Garp da Rayleigh için 2 efsane ile birden baş edemeyiz diyor . Teach şu anda bile Rayleighin caydırıcı bir güç olduğunu kabullenmiş durumda . Tüm bunlar Rayleighin korsankral sağ kolu olarak aşırı güçlü ve tehditkar bir adam olduğuna işaret . Yani senin benim düşündüğümüzden E.odaya göre daha güçlü bir adam.


Gel gelelim 100 kat ifadesine . Bizde biliyoruz bunun bir betimleme olduğunu ancak şunu demiyor ‘ biz eskisinden çok daha güçlüyüz ‘ . Direk Shakkynin lafını aynen söylüyor ‘’ 100 times stronger’’ .

Yani Luffy Kizaruya sen nasıl Sabondyde bizden 100 kat güçlü bir adam tarafından engellendiysen bizde şu an seni engelleriz demeye getirmiş .

Yoksa bizde biliyoruz Nikanın Kizarudam güçlü olduğunu.
 
Ray İmparator seviyesi vardır da oradaki atıf bizim tayfanın artık çok güçlendiği, bir daha öyle bir şeyin yaşanmayacağına dahil atıf.
Niye hep 100 kat diyor peki.Shakky hasır şapkalar için sizden 100 kat güçlüdür demişti yani şu an tüm tayfa o seviyede.Yada şöyle diyeyim hadi Luffy’i çıkar tayfanın toplam seviyesi Ray kadar.
Zirvesi için diyorsan okey. Aksiyse saçmalık. Yaşlı Ray, Borsalino karşısında nefes nefese kaldı. Teachi yaşlı halimle alamam dedi
Nefes nefese kaldı falan şehir efsanesi.Teach tehlikeli bir rakip Shanks kondisyonu olsa kendine güvenirdi ama yıllar geçmiş aradan elbette yenileceğini düşünebilir ama %100 yenilecek manası olsa Teach bırakıp gitmezdi.
 
Bomboş çziiyor Oda işte yine. Geçen bölüm korku ifadesiyle çizmişti gereksiz şekilde, şimdi olması gerekeni çiziyor. Zaten kötü gidiyordu, dizi mizi derken iyice etkilemiş.
İzler önceki bölümden kalmaymış. Ben yanlış hatırlıyormuşum. Oda çizmeye devam ediyor. Reyiz handikaplı savaşacak mı demek istiyor acaba.:D

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık