Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada çizimler çok temiz gõzüküyor. Bir kaç chapter önce böyle değildi. Ameliyat işe yaramış. Kizaru aksiyonu güzeldi.
 
Zerre heyecan vermiyor karşılaşma... çünkü Şu an Luffy'nin evrende yenemeyeceği kimse yok. Öyle bir güç açtı ki adam. Kaldı ki buraya Kaido'yu yenip gelmiş. Bir İm vardır zorlanacağı... onunda sebebi garip garip olayları var karakterin. Nika abiyi çok erken getirdi Oda lavuğu. Ayrıca Lucci'ye direkt Nika açan Luffy... Neden Kizaru gibi bir adama böyle dalıyor...? hem de geçen bölüm "Çok güçlü biri geliyor" diyerek o kadar telaşlanmışken. Bu kadar kötü yazarlık olmaz anasını satayım ya... :d

Aynı şekilde Zoro vs Lucci de öyle... Lucci kim anasını satayım ya...? Zoro dediğin adam ileri seviye haki sahibi bir azman artık. Lucci'ye tasma takıp evcil hayvanı yapması lazım.

ve son olarakta geçen hafta değindiğim... Bizim malların Lucci köpeği ve yandaşlarına güvenmesi muhabbeti. Ulan neden baştan herifleri baloncuğa almıyorsunuz da tedavi edip yanlarında plan konuşuyorsunuz...? Bu kadar mı malsınız...? Noldu şimdi... adam Vegapunk'ı öldürmeye kalktı. Neresinden tutsak elimizde kalıyor her şey artık... leşşşşşşş... ksksksksk
 
Onun gibi vurmadığı ayağının gözükmesinden belli. Burada ayağı mesela gözükmüyor. Çok hızlı abanılan bir saldırı olduğu kenaradaki hız efektlerinden de belli. Şu an bir selam atağı çakmış.

Normal b.haki yıldırımı ben öyle pek görmedim. Bana kral haki gibi geldi.
Çok var b.haki yıldırımı öyle. Sai'de vardı, Ulti'de de vardı. Selamlamak için düz vurmuş belli ki.





 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık