Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral diye kastettikleri Aramaki,Kizaru ve Fujitora şu anda onu kapsamıyor Saka bence daha güçlüdür.Crocoda da iyi para varmış hani Elon Musk gibi adammış :D hükümetin verdiği paranın aynısını veriyor normalde koskoca hükümet daha fazla verir diye düşünürsun ama öyle olmuyor.
Ne parası ya :D kim amiral indirip parasını almaya gelecek :D Sülün Osman gibi takılıyor ortalıkta.
 
Saldırı gücü amirallerden yüksek olabilir ama genel toplamda amirallerle eşit olsa gerek 3 milyar ödülün tesadüf olduğunu sanmıyorum.Amirallerin fiziksel gücü de fazlaymış Kuzan’ın Garp ile aynı yumrukları attığını verdi manga.Luffy’nin amirallerden artısı temassız vurmak elbette ama o seviyeye de daha yeni çıktığı için geri kalan konularda geri bu yüzden mangaka Mihawk gibi bir ödül vermedi tam amiral ödülü verdi diye yorumladım.Kizaru’nun savunması iyiymiş amirallerin + olarak kuvvetli logiaları da var bununla dengeliyorlardır.Bence her amiralin ekstra bir özelliği çıkacak.Kuzan yumruklar Kizaru savunma Saka’nın da vardır bir tane daha numarası.
İyi de Law ile Kid için de aynı ödülü verdiler. Sende biliyorsun ki Luffy'nin ödülü bunun çok daha fazlası ve Law ile Kid'in ödülü de bunun daha aşağısı olması gerekirdi. Bize tanıtılan Kaido serideki en güçlü varlık olarak tanıtıldı. Ondan önce ise WB vardı. Fakat Kaido için söylenen söz şuydu; "Teke tekse Kaido kazanır" bu da rakipsiz olduğu anlamına gelir.

Amiralleri fazla şişiriyorsunuz. Garp, "Aynı anda iki efsaneyle baş edemeyiz" karşısında üç amiral, Garp, Sengoku, Shichibukai'ler, Koramiraller, Pacifista'lar, yüzbin kişilik donanma var. Buna rağmen Garp bunu söylüyor. Aynı Garp, İki Yonkou'nun ittifakı için "donanma için en büyük tehdit" dedi. Aradaki farkı anlatmak için daha ne lazım.

Luffy, Dressrosa'da Fujitora'yla kapıştığı zaman fiziksel gücüyle bir amirali terletebiliyordu. Tamam ciddi bir dövüş değildi ama tamamen sahte bir dövüşte değildi. Onun üzerinden Cracker, Katakuri ve Kaido geçti. Dressrosa sonrası fiziksel gücü, Haki'si, hızı, savunması, direnci kat be kat arttı. Doflamingo sonrası gözlem de zirveye çıktı, silahlanmada zirveye çıktı, kral Haki'sini zirveye taşıdı artık bir amiralin çok çok üstünde. Base haliyle bile Kaido ile uzun süre kapışabildi. Formlarına girmeden bile Kizaru'yla başa baş kapışabilmesi gerek. Gear 5 formu Yonkou üstü bir form. Şu bölümler bir geçsin amiral lobisinin sesini bir daha duyacak mıyız merak ediyorum.
 
Bölüm cok guzeldi.Luffy nin kimseye bişey demeden robotta atlaması ve onun nerde olduğunu Bonneyin sorması güldürdü tipik Luffy hareketi.


Sentomaru yazık oldu gereksiz yere onunla savaşti bence yenemeyecegi belliydi belki chopper iyilestirir.

Zoro lucci gereken dersi verir ama ben şahsen Sanji ile dövüşmesini isterdim.Suanki hızı ve gücündeki artisla luccinin uyanisi hali ile savaşı izlenmesi güzel olurdu

Şuan Luffy G5 de uyguladığı yani kaioduyu indirdiği devasa yumruğu kime indirse pert eder.Oyle veya böyle bu güce ulaştı

Hatta animede son bölümdeki luffy nin Aksiyonunu görünce G5 de luffy inanılmaz özgür ve istediği gibi her hareketi kısıtlama olmadan yapabiliyor.Hizida muazzam Kaiodu bile ona zar zor ayak uyduruyor.G5 halinde aldığı darbelerde bile dokunduğu herşeyi lastiğe çevirmesi sayesinde daha az hasar alıyor bence.

Yıldırımi mangada tutması çok saçma gelmişti ama animede izleyince izlemesi çok keyifliydi.Aynisini Kizarunun lazerinide yani isigida manipüle edip ona geri yollamasını isterdim.Belkide olabilir


Ama Hakkını yememek lazım Kaido yonkou olarak çok ayrı bir seviyede yetenekleri ile.Luffy yi CP0 son anda durdurmasaydi bile Kaido yine kazanırdı.
 
Sanji'nin genlerden gelen zayıflığı kadınlar malesef. Onun dışında rakip filan dinlemez hepsini alaşağı eder. Kaldı ki Wano da rakibi Queen gibi yüksek ödüllü biriydi. Genleri uyandı içinden geçti.

Genleri yüzünden zayıflığını kullanıyorsunuz ama genleri sayesinde süper asker oluşuna laf ediyorsunuz. İşinize geldiği gibi.

Sırf Rokushiki tekniklerini öğrenmesi için hem Kaku hem de Lucci'yle kapışmasını çok istiyorum. Ayrıca 1.320 Milyar Beri'lik adamı rahat tokatlayan biri Lucci ve Kaku'ya takılacak biri değildir. Seri sonu amiral pataklarken görünce yan çizme sakın.
Seri sonu usop bile amiral alır bu gidişle , amiral kalırsa tabi , Sanjinin zayifliğının kaynağı genler olsaydı , gen aktive olunca sanji kızları umursamaz olmazdı , sanjiye aktarılan genler erkek , kadın eşitliğine Önem veren genler , kaliteli genler sanji gibi bir vücudu reddetmiş olacakki bu zamana kadar çıkmamışlar ,

Zoro tek mi atardı Jdidkdkdkkdkdk e niye atmadı ilk karşılaştıklarında? Sanji Lucci'yi baloncuğa alsa Lucciye de tek atardı Zoro derdiniz. Ama baloncuk Zoro patladı.

Tek atmasına gerek bile kalmadı ki saf gücüyle ezdi geçti uyanmış zoanı , Lütfü gibi g5 açmadı çer çöpe , doflamingo 1 , kaku 2 ikisine de tek atacaktı aslanım, ikisindede yazar araya girdi, birinde amiral soktu birinde stusy yi , neyse yakın zamanda lucciyi yarı kavrulmuş leblebiye çevirince tekrar konuşacağız bunları hep ,

Senin bu anlattığın hikaye ile söylediğin arasındaki bağlantı ne? Sen ilk başta Kakuyu alsın yeter gibisinden konuşuyorsun bende sana zaten yakaladı Kakuyu diyorum.Sonra yine hikaye anlatıyorsun.Sizin two piece panellerini merak ettim atabilirsin :p
kral two pice seni aşar en iyisi yarısını atayım panellerin once piece okumuş ol hehe.

zoronun üç kılıç kullanması şerefine burda bırakıyorum , uc kişiyle olan münakaşayı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık