Saldırı gücü amirallerden yüksek olabilir ama genel toplamda amirallerle eşit olsa gerek 3 milyar ödülün tesadüf olduğunu sanmıyorum.Amirallerin fiziksel gücü de fazlaymış Kuzan’ın Garp ile aynı yumrukları attığını verdi manga.Luffy’nin amirallerden artısı temassız vurmak elbette ama o seviyeye de daha yeni çıktığı için geri kalan konularda geri bu yüzden mangaka Mihawk gibi bir ödül vermedi tam amiral ödülü verdi diye yorumladım.Kizaru’nun savunması iyiymiş amirallerin + olarak kuvvetli logiaları da var bununla dengeliyorlardır.Bence her amiralin ekstra bir özelliği çıkacak.Kuzan yumruklar Kizaru savunma Saka’nın da vardır bir tane daha numarası.
İyi de Law ile Kid için de aynı ödülü verdiler. Sende biliyorsun ki Luffy'nin ödülü bunun çok daha fazlası ve Law ile Kid'in ödülü de bunun daha aşağısı olması gerekirdi. Bize tanıtılan Kaido serideki en güçlü varlık olarak tanıtıldı. Ondan önce ise WB vardı. Fakat Kaido için söylenen söz şuydu; "Teke tekse Kaido kazanır" bu da rakipsiz olduğu anlamına gelir.
Amiralleri fazla şişiriyorsunuz. Garp, "Aynı anda iki efsaneyle baş edemeyiz" karşısında üç amiral, Garp, Sengoku, Shichibukai'ler, Koramiraller, Pacifista'lar, yüzbin kişilik donanma var. Buna rağmen Garp bunu söylüyor. Aynı Garp, İki Yonkou'nun ittifakı için "donanma için en büyük tehdit" dedi. Aradaki farkı anlatmak için daha ne lazım.
Luffy, Dressrosa'da Fujitora'yla kapıştığı zaman fiziksel gücüyle bir amirali terletebiliyordu. Tamam ciddi bir dövüş değildi ama tamamen sahte bir dövüşte değildi. Onun üzerinden Cracker, Katakuri ve Kaido geçti. Dressrosa sonrası fiziksel gücü, Haki'si, hızı, savunması, direnci kat be kat arttı. Doflamingo sonrası gözlem de zirveye çıktı, silahlanmada zirveye çıktı, kral Haki'sini zirveye taşıdı artık bir amiralin çok çok üstünde. Base haliyle bile Kaido ile uzun süre kapışabildi. Formlarına girmeden bile Kizaru'yla başa baş kapışabilmesi gerek. Gear 5 formu Yonkou üstü bir form. Şu bölümler bir geçsin amiral lobisinin sesini bir daha duyacak mıyız merak ediyorum.