O zaman Dragon da Garp’ı geçemez. Serinin zirvesi Garp.Dragon, Nika'yı rahat alır. Luffy'nin hiçbir zaman geçemeyeceği kişi Dragon, babaya el kalkmaz.
O zaman Dragon da Garp’ı geçemez. Serinin zirvesi Garp.Dragon, Nika'yı rahat alır. Luffy'nin hiçbir zaman geçemeyeceği kişi Dragon, babaya el kalkmaz.
Garp yaşlandı artık, Dragon tam zirve döneminde. Ortamın en büyüğü Dragon.O zaman Dragon da Garp’ı geçemez. Serinin zirvesi Garp.
Olsun, yaşlı diye daha çok saygı gösterip ayaklarını öpmesi gerekiyor.Garp yaşlandı artık, Dragon tam zirve döneminde. Ortamın en büyüğü Dragon.
Big Mom'a yonkou demeye 10 şahit ister wanoda merdivenlerden yuvarlanmaya devam eder Max yapabileceği buGücü bilmem ama Amirallerin ortalama karizma > Yonkoularin karizma. En rezil amiraller olarak görülen fuji ve green bile Big Mom Teach Nika Buggy dörtlüsünden iyidir gözümde :s
Muhtemelen hiç denk gelmeyecekler. Garp ölmüş olacak. Aralarındaki ilişkiyi gösterir ama.Olsun, yaşlı diye daha çok saygı gösterip ayaklarını öpmesi gerekiyor.
Ölmez Garp. Daha Dragon’a ayak öptürecek.Muhtemelen hiç denk gelmeyecekler. Garp ölmüş olacak. Aralarındaki ilişkiyi gösterir ama.
Hayaller ve gerçekler. Ben bahsettiğin yeri göremedim.Burada dalga geçiyor dediğiniz yerde kurtulamıyordu bir türlü. Yalvarmaya başladı. Şekilden şekle girdi. Sonda anca geleceği görerek kurtulabildi. İyi kontrol et bir ara gözleri gidiyordu. Uykuya daldıracaktı Luffy.
Az daha sonsuz uykuya yatıyordu.
Gözlük takmanı öneririm.Hayaller ve gerçekler. Ben bahsettiğin yeri göremedim.
Ölmez Garp. Daha Dragon’a ayak öptürecek.