Hayır. Injection Shot'u vurduktan sonra söylüyor Kaido.Hasara demiyor ki savunduğu sıra diyor bunu. Atağından kurtuluyordu mesela.
Hayır. Injection Shot'u vurduktan sonra söylüyor Kaido.Hasara demiyor ki savunduğu sıra diyor bunu. Atağından kurtuluyordu mesela.
Sonrasında kaç kere g5 ile vurdu düşmedi, o atakla mı düşecekti? Cp ajanı olmasa bir tur uzayacaktı o dövüş.Son ayağıyla Katakuri'yi de devirmisti. Son atak diye kesin yenilecek gözüyle bakarsak yanlış olur. O atakla Kaido'yu düşürecekti belki de
Canım benim, sen o ataklarla Kaidou’nun yenileceğini mi düşündün yoksa? Bir iki acıdı sözcüğünü okuyup bölümü yarıda bırakmışsın galiba.Modlar arası geçiş yapıyor. Dalga geçme yok. Atak da ağır geliyor ona. Gelecek görmek zorunda kalıyor. Bir hamle yapıyor kurtulmak için o ara 5 tane daha atak yiyor. Bildiğin yağmura tutuldu orada. Gözleri de gidiyordu. Geleceği görmese işi yaştı.
Gözler yalan söylemez iyi bak. Bayılıyordu.Canım benim, sen o ataklarla Kaidou’nun yenileceğini mi düşündün yoksa? Bir iki acıdı sözcüğünü okuyup bölümü yarıda bırakmışsın galiba.
Olay şu Luffy,zoro,sanj,jinbei korkuyormu hayır korkan güçsüz olan nami,usop,choper kaidoyu indidiklerinden haberleri yok sanırım nami usoop choperinBu Oda mı yaşlandı bende mi bir problem var anlamıyorum.1 hafta önce Yonko tayfasını indirip Yonko olan bizim tayfa ''Kizaru geliyor şimdi ne yapacağız?'' diyor.Rob Lucci ''Kizaru geldi şimdi bittiniz'' minvalinde konuşuyor.Bunun neresi mantıklı cidden ?
Momo ısırdığında da gözleri beyazladı. Bayılmak değil, acı hissettiği göstergesi oluyor bu göz gitmeleri. Birisi bayılacaksa bayılır, anlık olarak trilyonlarca defa gözü gidip gelmez.Gözler yalan söylemez iyi bak. Bayılıyordu.
Öyle değil. Yavaş yavaş kapanıyor gözleri. Yavaş yavaş gidiyordu. Geleceği görmeyi kullanmasından anla vehameti.Momo ısırdığında da gözleri beyazladı. Bayılmak değil, acı hissettiği göstergesi oluyor bu göz gitmeleri. Birisi bayılacaksa bayılır, anlık olarak trilyonlarca defa gözü gidip gelmez.
Lütfü de geleceği görüyor, yoksa !?!!??!,!Öyle değil. Yavaş yavaş kapanıyor gözleri. Yavaş yavaş gidiyordu. Geleceği görmeyi kullanmasından anla vehameti.
Dragon, Nika'yı rahat alır. Luffy'nin hiçbir zaman geçemeyeceği kişi Dragon, babaya el kalkmaz.Ciddi top 10 listesi(sadece yaşayanlar)
1-Nika
2-Akainu
3-Dragon
4-Mihawk
5-Shanks
6-Zoro
7-Kuzan
8-Karasakal
9-Kizaru
10-Yaşlı Garp