Harbi nasıl izin verdiYanlışsın tabi. Garp neden Roger'ın kk olmasına izin verdi diyenler gibisin söz konusu Sanji olunca
Harbi nasıl izin verdiYanlışsın tabi. Garp neden Roger'ın kk olmasına izin verdi diyenler gibisin söz konusu Sanji olunca
Umarım azıcık teknik bir savaş görürüz.Bölümü boş beklemiştim ama güzel olmuş. Kizarunun savunmayı mf den hatırlarız. Genel olarak amiral savunması. Sorun şu ki luffy bu işi Wano da ağa babasından öğrendi. Kaidouya karşı daha çok kral haki işliyor diye hep öyle girişti ama burada artık yeni ryo teknikleri ve savunmaları görürüz.
O konuda stussy ye vurunca dedimki aha Sanji şimdi bunu aya yollayacak ama hayret ettim Zoro daha hızlı davrandı. Zoroyla beraber aşağı indikleri için artık sanjinin rakibi olmaktan da çıktı. Kedicik bir de artık amiral benim safımda falan diye öz güvenli. Luffy aradan çıkarınca artık gözü dolu kabus başlar kediye.
Sanji Nika gibi tanrı değil karşim, olan biten her şeye müdahale edebilsin daha gerçekleşmedenHarbi nasıl izin verdi
Jaygarcia abim Nika’yi Mariejois sokaklarinda kanis olarak gezdirecekLuffy kral hakili vurmuş. Kizaru savunma yaparken haki bile eklememiş. Normal savunmuş. Kizaru fena tokat atacak... luffy hayatının geri kalanına kizarunun gemisinin çapası olarak devam edebilir
Zoro daha hızlı diye yorumladımSanji Nika gibi tanrı değil karşim, olan biten her şeye müdahale edebilsin daha gerçekleşmeden
Kaku'yu anında hapsedip Lucci'ye yöneldi bu arada ama Zoro'yu görünce durdu muhtemelen. Sanhe tam o anda kesiliyor zaten.
Sanji eline almadıki Kizaru'yu Zoro gelip onun elinden alsınHani bu Zoro Kizaruyu Sanjinin elinden alacaktı ışın kılıcının dibine vuracaktı, ne oldu. Ne olduğunu söyleyeyim Luffy oldu One Piece oldu Zoro Piece olmadı.