Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü boş beklemiştim ama güzel olmuş. Kizarunun savunmayı mf den hatırlarız. Genel olarak amiral savunması. Sorun şu ki luffy bu işi Wano da ağa babasından öğrendi. Kaidouya karşı daha çok kral haki işliyor diye hep öyle girişti ama burada artık yeni ryo teknikleri ve savunmaları görürüz.


O konuda stussy ye vurunca dedimki aha Sanji şimdi bunu aya yollayacak ama hayret ettim Zoro daha hızlı davrandı. Zoroyla beraber aşağı indikleri için artık sanjinin rakibi olmaktan da çıktı. Kedicik bir de artık amiral benim safımda falan diye öz güvenli. Luffy aradan çıkarınca artık gözü dolu kabus başlar kediye.
Umarım azıcık teknik bir savaş görürüz.
 
Bu arada Stussy baya hızlı bir karakter. Luffy bile Lucci'yi engelleyemeyip Sentamaru saldıya uğramıştı. Ama dayanıklılık olarak zayıf gibi Sentamaru'nun kalktığı saldırıdan daha güçsüzünden kalkamayacak havası verdi.
 
Sanji 15 saniye ilerisini görmeye başlamış Zoro'nun Lucci'yle Harry x Voldi uçuşu yaptığını görmüş olmalı. Seri sonu bunu 1,5 dakikaya çıkaracak canısı
 
Hani bu Zoro Kizaruyu Sanjinin elinden alacaktı ışın kılıcının dibine vuracaktı, ne oldu. Ne olduğunu söyleyeyim Luffy oldu One Piece oldu Zoro Piece olmadı. :at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık