Yine korkardı diyorum evet ya da gerilirdi o an en baskın duygusu öfke idi başka bir şekilde sahneye girseydi kaido, korkardı ya da gerilirdiSen diyorsun ki tayfası olmasa korkudan altına sıçardı.
Yine korkardı diyorum evet ya da gerilirdi o an en baskın duygusu öfke idi başka bir şekilde sahneye girseydi kaido, korkardı ya da gerilirdiSen diyorsun ki tayfası olmasa korkudan altına sıçardı.
Bence alırdı. Genç Wb ve Genç Roger da alırdı. Shanks’ın da şansı var. Göreceksiniz, amiraller çöp oğlu çöp çıkacak, asıl cevher Gorosei ve Im’de.
Luffy'nin Kaido için ilk tepkileri buydu. Nasıl yorumlarsınız artık o da size kalmış.Yine korkardı diyorum evet ya da gerilirdi o an en baskın duygusu öfke idi başka bir şekilde sahneye girseydi kaido, korkardı ya da gerilirdi
Burada oha kıvamında şaşırmış, spoilerda ise şaşırmaktan ziyade dehşete düşmüş. Kizaru=5xKaido diye yorumladım.Luffy'nin Kaido için ilk tepkileri buydu. Nasıl yorumlarsınız artık o da size kalmış.
Benimle aynı şeyi söyleyip muhalefet ediyor onu diyorum.Kimse muhalefet yapmıyordur.Yanlış anlama vardır.Hem muhalefette yapabilir aynı şeyleri düşnmek zorunda değil ki kimse.
Kuzan ile denk dövüştüğü için Akainu'nun daha güçlü beklenmesine tepki gösteriyorsun. Neden bu tepkiyi göstermemen gerektiğini ve güncel Akainu'nun iki yıl önceki halinden güçlü beklenmesinin neden normal olduğunu anlatıyorum sana. Devamında gene aynı tondan devam ediyor alıntıladığın yorumun ilk cümlesini okumadan cevap yazıyorsun. Ortada yanlış anlaşılma da yok keyfe keder muhalefet eden sensin.Benimle aynı şeyi söyleyip muhalefet ediyor onu diyorum.
Korkmadı aga, baya ciddi, sinirli ve şaşkın, nakamalarıma zarar veren hergele demek bu bakışı atmış sinirli sinirli.Luffy'nin Kaido için ilk tepkileri buydu. Nasıl yorumlarsınız artık o da size kalmış.