Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci, Luffy ile dövüştüğü andaki Doff u rahat alır.Oda tutar güncel Doff a iyi bir güç artışı verir orası ayrı.Şu serideki arc bazlı olayını geçtim 1-2 bölüm sonra bile bir anda abartı güç artışları görüyoruz.Şu vs olaylarını yapıyorsanız aynı sayıda gördüğünüz 2 karakter arasındaki olanları yapın artık.
 
Sızan paneli görünce Luffy altına sıçazlamış diye yorumladım. Sanki ana karakteri şimdiye kadar kimseden korkmadan takılan, yonkolara kafa tutup savaşıp yenen kişi olarak çizen aynı kişi değil.
 
Yav ne geçmesi gözünü seveyim Doffy buna tasma takar Dressrosa’nın en işlek yeri olan Cumhu... Yok pardon. Mutlak Monarşi Meydanında gezdirir millet görsün diye. Sana karşı Dof da savundum ya artık ne diyeyim ben :ehe:
Cumhuriyeti boşver Monarşi iyidir Cumhuriyet herkese gitmez dışarıdan sömürenlerin işine gelen bir sistem elimde çok büyük güç olsun bende diktatör olurum :D sonra baktım ülkenin her kaynağını içeriden temin edebilecek düzeye gelmişim Wano gibi ülkeyi dışarıya kapatırım ama kuş kafesi koyacak kadar cani değilim tabii ki. xD
 
Valla bu ada ertesi günkü haberlerde çok büyük olaylara tanık oldu diyorsa bunu Luffy vs Amiral olarak değerlendiremem ben.
Burası çok büyük bir olaya sebep olacaksa işlerin iyice sarpa sarması gerek. Açıkçası bir amiralin bunu yapabileceğini düşünmüyorum.
Ki Luffy zaten halihazırda Fujitora gibi bir amiralle karşılaştı, üstüne Kaido & BigMom gibi ikiliye yürüdü bu tepkiyi vermedi.
Wano sonrasında orman amirale de yemek yiyerek "neyse bizim dahil olmamıza gerek kalmadı" tepkisi verdi.

Daha adaya gelmekte olan BB tayfası da var. Ortalık bu kadar fazla asker & düşman doluyken, bizim hasırşapka filosundan da bir iki gemiyi beklerim adaya.

Belki "yanık yara izli adam" gelmiştir. :)
O olaya kimin tanık olup morgansa bilgi verdiği de önemli. Ah bi adanın üstünden geçerken kendisi falan görse Luffy Nika olup kadimle savaşıyor yada kizaruyu fena hırpalamış asıl o zaman habercilik neymiş, büyük olay nasıl oluyormuş görürüz. Yoksa kadimin falan verdiği bilgiyle ne büyük haberi yapılabilir?
 
Teach olsa da bu tepkiyi vermesi absürt kaçmaz mı? Daha önce ki karşılaşmalarında Luffy diklenmişti hep.
O zaman çok güçlü değildi.


Kizaruyu gören okuyucu yani sensin, luffynin kizaru falan gördüğü yok.

Sen gördüğün her şeyi luffy mi görüyor sanıyorsun?
Knk görmese bile aurasını hissediyor. Zoro’yu görmese de aurasından tanır Luffy. Bence hiç görmediği Gorosei’den bir kişi bu tanıma daha uygun olur.


Benim dediğimden farkı ne
Sen diyorsun ki tayfası olmasa korkudan altına sıçardı.


Kinemon'un sahip olduğu plotu Kaidoya versek gene 3 amirali alamaz yani hayal bile edemiyorum öyle bir senaryo. Aramaki olsa o üç amiral belki diyorum sadece.
Bence alırdı. Genç Wb ve Genç Roger da alırdı. Shanks’ın da şansı var. Göreceksiniz, amiraller çöp oğlu çöp çıkacak, asıl cevher Gorosei ve Im’de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık