Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'den yonkuo ağırlığı beklemek saçmalık bu arada. Luffy hiç bir zaman kötü durumda olsa bile poz kesip caka satan adam olmadı, olmayacakta o an ne düşünüyorsa onu yaşıyor ilerisini veya gerisini düşünmüyor. 2 hafta öncesine kadar yonkou değildi bu adam. 2 haftada kişiliği değişir falan mı sandınız o daha garip. Bu bölümde birisi geldiğine çok şaşırır ama sonraki bölüm istediğini yapar. Ayrıca korktu ondan böyle, amirallerden güçsüz laflarınızı ciddiye bile almıyorum 1089 bölümdür okuduğumuz manga ortada yani.
İşte sorun orada, Luffy asla korkacak bir karakter değil ancak o panelde bildiğin sıçtık tepkisi veriyor. Satürn'e değilse hiçbir açıklama kesmez beni. Kizaru ne kadar güçlü olursa olsun Luffy'ye o tepkiyi verdirebilecek birisi değil, Marineford'da bu şekilde tutulmayı defalarca görürdük aksi takdirde.
 
Adanın çevresinde BB Gemisi geziyordu onun olma ihtimali de git gide artıyor. Ben luffy’nin kizaru için bu tepkiyi vereceğini düşünmüyorum ve düşünmek istemiyorum. Yonko yenen birisisin ve yonko olarak anılıyorsun ama bir amiral gelince g*tün başın ayrı oynuyor böyle olmamalı. Ağaçların titremesi alt katta olan olaylardan ziyade Teach’i anımsatıyor bana.
Teach'te absürt şuan için. Luffy daha şu seviyesinde değilken bile Teach'e 3 kere diklendi. Bu surat ifadesi uymuyor yani.
 
Vegapunk tayfaya Luffy'nin meyvesinden bahsetsin diye çizilen bir sahneden fazlası değil benim için. G5 ile tek bir darbe almadan rakibini güle oynaya kısa sürede kaldırıp bir köşeye atan Luffy bırak g4'ü düz haliyle bile dayak manyağı yapar Lucci'yi. Gözlem, zırh ve kral haki ustalığı, beş beden büyük gelir bizim leopara.
Luffy'nin g5 açmamasını bekleyen var mıydı cidden orada? O kadar barizdi ki açacağı... :( Her şeye anlam yüklemeye gerek yok. Lucci boş adam. Ciddi bir dövüşte rakip olamaz.
 
Fiziksel güç olarak geçmiştir ama genel toplamı bilemem onda işin içine meyve giriyor Doffynin çok yeteneği var.Doflamingo Mihawk ve Croco arasında bir seviyede olduğu için geçse geçse biraz geçer Saka Kuzan tarzı olur muhtemelen.
Yav ne geçmesi gözünü seveyim Doffy buna tasma takar Dressrosa’nın en işlek yeri olan Cumhu... Yok pardon. Mutlak Monarşi Meydanında gezdirir millet görsün diye. Sana karşı Dof da savundum ya artık ne diyeyim ben :ehe:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık