Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece evreninde bilinen karakterler arasında Gold Roger ve WB dahil olmak üzere Luffy'nin şu tepkiyi vermesini gerektirecek tek bir kişi yok artık. Bırak Kizaru'yu, 3 tane Akainu gelse dahi yonkou tayfası karşısında şu tepki anlamsız. Boş boş çiziyor yine. Kaido'yu saatlerce döven Nika şimdi altına etti. O zaman ya Kaido'yu saçma sapan gökten inme redconlar ile indirmeyeceksin ya da indirdiysen artık onu indiren adamı serinin başındaki velet gibi çizmeyeceksin. İyice clown fiesta güncel OP.

Gerçi tamamen gökten inme, mabaddan uydurma gear 5'i inanılmaz dahice muhteşem bulan bu fan kitlesine şu okuduğumuz saçmalıklar bile fazla gelir. Kısaca müstahak.
 
Benimle aynı şeyi söyleyip muhalefet ediyor onu diyorum.
Kuzan ile denk dövüştüğü için Akainu'nun daha güçlü beklenmesine tepki gösteriyorsun. Neden bu tepkiyi göstermemen gerektiğini ve güncel Akainu'nun iki yıl önceki halinden güçlü beklenmesinin neden normal olduğunu anlatıyorum sana. Devamında gene aynı tondan devam ediyor alıntıladığın yorumun ilk cümlesini okumadan cevap yazıyorsun. Ortada yanlış anlaşılma da yok keyfe keder muhalefet eden sensin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık