Akainu gibi laf söz taşıyıp ortalığı karıştırma işi de sana kalmış anlaşılanBugün konuştum gel dedim yok gerek yok @sensey Alpa’ya yeter ben Garp gibi 2 vs 1 atıp adamın üstüne çökmem dedi.
Akainu gibi laf söz taşıyıp ortalığı karıştırma işi de sana kalmış anlaşılanBugün konuştum gel dedim yok gerek yok @sensey Alpa’ya yeter ben Garp gibi 2 vs 1 atıp adamın üstüne çökmem dedi.
Kimse muhalefet yapmıyordur.Yanlış anlama vardır.Hem muhalefette yapabilir aynı şeyleri düşnmek zorunda değil ki kimse.Onu ben de demişim zaten neye muhalefet yapıyor?
İlk iki madde olası bu arada aksini gösteren bir durum mu var?Aramaki King ve Queen'i birlikte alır, Ellerinde kelepçe vardı derler.
Aramaki Weevil'i alır, Weevil'i kandırdı, dövüşmedi derler
Şimdi de Luffy Kizaru için çok güçlü birisi geldi diyor, Başkası gelmiştir Kizaru olamaz diyorlar.
Asıl ahaber'in kim olduğu belli.
Meyveleri birbirlerini nötrlüyor dezavantaj falan yokMeyve dezavantajına rağmen utanmasa berabere kalacakmış
Kadio için yaniliyon ejder formunda yukardaki ne böyle derken ter dökmüştü suratı ama luffy ile ilgili dediklerin hepsi dogruLuffyden yonkou falan olmaz.
Luffyden hicbir bok olmaz.
Luffy eğer garpib torunuz dragonun oğlu, yanlışlıkla lastik meyvesini yemiş bir adam olmasaydi tuvalet kağıdı bile olmazdi.
O dehşete düşmüş rezil surat nedir, beyaz bıyık ölürken bile böyle suratı olmadi. Kaido çizgi filme dönüşmeden tüm adayi taşıyıp bir de savaşırken suratı böyle olmadi.
Bir amiralden mi dehşete düştün rezil adam.
Oda ya goda diyen emmeciler gitsin cin ali serisini okusun
Karasakal çıkarsa hiç şaşırmamAramaki King ve Queen'i birlikte alır, Ellerinde kelepçe vardı derler.
Aramaki Weevil'i alır, Weevil'i kandırdı, dövüşmedi derler
Şimdi de Luffy Kizaru için çok güçlü birisi geldi diyor, Başkası gelmiştir Kizaru olamaz diyorlar.
Asıl ahaber'in kim olduğu belli.
Ay sonu geliyor bölüm.Haftaya farklı bir şey çıkarsa buraları yıkarlar.