Aynen reis, Sento’yu tekleyemeyen Kizaru’dan dolayı tir tir titriyoruzAmiral fanları için tam bölüm olmuş Yonkou lobisi zora düşebilir.
Aynen reis, Sento’yu tekleyemeyen Kizaru’dan dolayı tir tir titriyoruzAmiral fanları için tam bölüm olmuş Yonkou lobisi zora düşebilir.
Bonney Sanji’yi övmüş ne diyorsun?Amiral fanları için tam bölüm olmuş Yonkou lobisi zora düşebilir.
Teach olsa da bu tepkiyi vermesi absürt kaçmaz mı? Daha önce ki karşılaşmalarında Luffy diklenmişti hep.Bence Teach gibi akıllı birisi, amirallerin yonkoların kol gezdiği mekana kendisi gelir, gerekirse ışınlanır. Zaten adam her yerde beliriyor, ışınlanma sayesinde.
Kizaruyu gören okuyucu yani sensin, luffynin kizaru falan gördüğü yok.Knk kizaruyu gördük zaten, oda niye son panele gördüğümüz biri için çok güçlü muhabbeti yapsın? Kizaru harici biri olduğundan adım gibi eminim. Bu lütfü kizaru ve benzerlerini trilyonlarca kez gördü, kizarunun aurasını da hafızasını kaydetmiştir zaten. Kizaru olsaydı, adaya Amiral Kizaru geldi der geçerdi, niye güçlü diyor sanki tanımadığı biriymiş gibi?
Kinemon'un sahip olduğu plotu Kaidoya versek gene 3 amirali alamaz yani hayal bile edemiyorum öyle bir senaryo. Aramaki olsa o üç amiral belki diyorum sadece.Canım benim kinemon mevzusunda Kinemonun kendi muazzam savunma gücüyle mi hayatta kaldığını düşünüyorsun yoksa plot armor sayesinde mi? Luffy’i öldürmüş lan bu adam, kinemon kim? Normalde osuruğuyla kinemon gibilerin bulunduğu bir adayı yok etmesi gerekiyor. Zaten Wano’yu yok edecekti plot armorlu luffy olmasaydı.
Benim dediğimden farkı neGit o bölümü tekrar oku istersen. Orada tayfası için endişe duydu, kendisi korkmadı. O zayıf haliyle bile varıyla yoğuyla saldırdı cesurca.
Reddi şimdi kim bilir hangi zindanlarda hangi lüzumsuz eşyaların peşine düşmüştür
Egghead çok sıcak bir yer. Onu gozden kaçırmışsınız.Normalde ter ölçümlerini @Alpamis yapıyordu ama bu sefer kötü denk geldi.
Sakazuki'yi yeniden gösterdiğinde daha farklı bir konumda görebiliriz,demiş.> Adayı bile milimetrik bölmüşler, yarı yarıya.
> Akainu çok farklı ligde.