Yanlış biliyor olabilirim ama gözlem veya kral hakisi geliştikten sonra luffy rakiplerinin güçlerini daha iyi anlamaya başladı sanki, WB'nin yanındayken gram onun gücü hakkında konuşmadı bu güçlü biri geliyor olayını da ilk WB'de gördük Oden'i övüyordu, ayni şekil olduğunu düşünüyorum, yoksa luffy dediğin adam yamato'yu görmeden güçlü demişti, aynı reaksiyonu WB ve amirallere göstermediLuffy'nin Kizaru'ya böyle tepki vermesi anlamsız. Aurasını biliyor daha önce iki kere yüzleşti birinde yanında 2 tane daha amiral varken çöp haliyle karşılarına dikildi üstelik. Şu anda Kizaru geldi diye piston aşağı düştü tepkisi vermesi saçma. Kimin gücünden böyle stres yapmış da kalkıp Kizaru'ya stres yapacak.
Son sayfada enteresan bir mevzu oluyor haftaya açıklanır.
Ben Kuzanı da aynı yere koyuyorum cane. Aralarında toplam güçte bakınca pek bir farkları yok bence.Akainu'yu 2y önceki halinden daha güçlü gösterecek
3 az olmuş reyiz 5 tane alır Kinemon'u öldüremeyen Kaido mu alacak 3 amirali ?Amiralden korktuğunu kabul ettin galiba. O adam 3 amirali üst üste koyacak Kaidou Başgan’dan korkmadı, kizaru maymunu kim?
Kaido ile ilk karşılaştığında tayfası öldürüldü sandı korkmaya vakti olduğunu sanmıyorumAmiralden korktuğunu kabul ettin galiba. O adam 3 amirali üst üste koyacak Kaidou Başgan’dan korkmadı, kizaru maymunu kim?
Haklısın o konuda ama daha iki gün önce Kaido ile kapışıp ip atlayan birisi için her türlü absürt bir tepki.Yanlış biliyor olabilirim ama gözlem veya kral hakisi geliştikten sonra luffy rakiplerinin güçlerini daha iyi anlamaya başladı sanki, WB'nin yanındayken gram onun gücü hakkında konuşmadı bu güçlü biri geliyor olayını da ilk WB'de gördük Oden'i övüyordu, ayni şekil olduğunu düşünüyorum, yoksa luffy dediğin adam yamato'yu görmeden güçlü demişti, aynı reaksiyonu WB ve amirallere göstermedi
Hoş geldin dostum. Kizaru > Luffy ve tayfası denklemi gerçekleşti.@sensey ustam noldu Luffy Kizaru'dan mı korkmuş şimdi takip edemedim hiç gündemi....
Akainu denildiğinde göğsünü tutar. Kizaru gelince bir anda ürperir. Amiraller bu çocukta travma bırakmış diye yorumladım...Hoş geldin dostum. Kizaru > Luffy ve tayfası denklemi gerçekleşti.
1091 SpoilerHoş geldin dostum. Kizaru > Luffy ve tayfası denklemi gerçekleşti.