İp atlayan nika ama luffy değil malum zoanların kendi iradeleri var...Haklısın o konuda ama daha iki gün önce Kaido ile kapışıp ip atlayan birisi için her türlü absürt bir tepki.
İp atlayan nika ama luffy değil malum zoanların kendi iradeleri var...Haklısın o konuda ama daha iki gün önce Kaido ile kapışıp ip atlayan birisi için her türlü absürt bir tepki.
Gözlemi çok da matah değilken Fuji'nin gücünü algılıyordu. Son sayfada ya çok şiddetli bir saldırı geliyor bulundukları alana ya da başka bir mevzu var. Düz haliyle Kaido tutan gözü kara bebe Kizaru'ya bu kadar prodüksiyon yapmazYanlış biliyor olabilirim ama gözlem veya kral hakisi geliştikten sonra luffy rakiplerinin güçlerini daha iyi anlamaya başladı sanki, WB'nin yanındayken gram onun gücü hakkında konuşmadı bu güçlü biri geliyor olayını da ilk WB'de gördük Oden'i övüyordu, ayni şekil olduğunu düşünüyorum, yoksa luffy dediğin adam yamato'yu görmeden güçlü demişti, aynı reaksiyonu WB ve amirallere göstermedi
Daha güçlüsü dediğimiz bir tık üstü zaten, mangaka bir şekilde diğerlerinden farklı olduğunu hissettirecektir.Ben Kuzanı da aynı yere koyuyorum cane. Aralarında toplam güçte bakınca pek bir farkları yok bence.
yanlış çeviri olabilir mi acaba? zaten kizaru ile daha önceden karşılaştığı için hakisini mi diyeyim artık aurasını mı diyeyim bileceğini düşünüyorum veya çok ayrıntılıda düşünüyor olabilirim ama luffy'nin korktuğundan ziyade şok olduğu belli.Gözlemi çok da matah değilken Fuji'nin gücünü algılıyordu. Son sayfada ya çok şiddetli bir saldırı geliyor bulundukları alana ya da başka bir mevzu var. Düz haliyle Kaido tutan gözü kara bebe Kizaru'ya bu kadar prodüksiyon yapmaz
Daha güçlüsü dediğimiz bir tık üstü zaten, mangaka bir şekilde diğerlerinden farklı olduğunu hissettirecektir.
Gözlemi çok da matah değilken Fuji'nin gücünü algılıyordu. Son sayfada ya çok şiddetli bir saldırı geliyor bulundukları alana ya da başka bir mevzu var. Düz haliyle Kaido tutan gözü kara bebe Kizaru'ya bu kadar prodüksiyon yapmaz
Kendisine denk görüyor demek ki bu sadece kim daha güçlü meselesi de değil ki luffy bizim gibi seriyi tanrı bakış açısından seyretmiyor belirli bir seviyenin üstündeki insanları ciddiye alıyor kizaru da yine o seviyede olduğunu belli etmiş kaido olayında adamın korkmasına fırsat kalmadan tayfası öldürüldüğü için farklı bir reaksiyon verdi sonrasında zaten birden fazla kez kaido'nun gücünü bilerek savaşa girdi kizaru ise bir anda adadaki en güçlü kişi sentomaru falan iken adaya giriyor gerilmesi normalHaklısın o konuda ama daha iki gün önce Kaido ile kapışıp ip atlayan birisi için her türlü absürt bir tepki.