Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin son paneldeki suratı ne kadar tırışkadan çizildiyse Kizaru'nun idealler cart curt dediği sahne de Sentomaru'ya attığı tekmede görüldüğü üzere tırışka.
 
Akainunun gireceği her lige kuzan da kafadan giriyor.
Akainu'yu 2y önceki halinden daha güçlü gösterecek
Meyve dezavantajına rağmen utanmasa berabere kalacakmış Akainu ile ama ikisini çok farklı güçtelermiş gibi yorumluyorlar. :D
Bunun üstüne geçen zamanda Akainu masa başı çalışırken, Aokiji sahadaydı. Mantıken Aokiji'nin daha güçlü olması gerekiyor ama Oda'nın güç seviyeleri konusundaki boktanlığı yüzünden Akainu forumda beklenen kıvamda bir şey çıkacak.
Sana bunu daha önce de dedim meyve dezavantajı işini unut. Meyveleri birbirlerini nötrlemiş işte. Adayı bile milimetrik bölmüşler yarı yarıya. Akainu gibi adamla bu kadar büyük handikaba rağmen 10 gün denk gidecek çar peygamberliğini ilan eder.

Akainu denizcilerin elindeki en net villain ve en ön plana çıkarılmış karakter. Oda bu adamı en büyük tehdit olarak işleyecektir hikayeye bakınca bunun çıkarımını yapmak zor değil. Sendeki engin manga bilgisine millet sahip değilmiş gibi Kuzan'la denk gitti hala farklı lige koyuyorlar ehehe çekmek haneye eksi yazar. Gerek yok bunlara.
 
Luffy'nin Kizaru'ya böyle tepki vermesi anlamsız. Aurasını biliyor daha önce iki kere yüzleşti birinde yanında 2 tane daha amiral varken çöp haliyle karşılarına dikildi üstelik. Şu anda Kizaru geldi diye piston aşağı düştü tepkisi vermesi saçma. Kimin gücünden böyle stres yapmış da kalkıp Kizaru'ya stres yapacak.

Son sayfada enteresan bir mevzu oluyor haftaya açıklanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık