Kafasına takke gecir garp çizmiş. Üşengeç sapık..."Gel hele gel gel." bakışı bu.
Kafasına takke gecir garp çizmiş. Üşengeç sapık..."Gel hele gel gel." bakışı bu.
%100 adamlar depremi durdurdu. Burada kizaru ne kadar ciddidir tartışılır da b.haki de denizciler uzman.Mf'deki amiral savunması muhabbeti de kesin olarak ileri silahlanma. Önceden de böyle düşünüyordum ama artık emin oldum.
Sentomaru ileri seviye silahlanmayla 2 yıl önce Luffyi sektiriyordu. Boş adam değil kesinlikle. Bu hakiyle Who's who'yu perişan eder bence
Harbi benziyor ya la Oda'nın "20/40 yıl sonra X karakter" çizimlerinde hayalini gerçekleştirememiş Garp gibi.Kafasına takke gecir garp çizmiş. Üşengeç sapık...
Bence de Kizaru tepkisi değil. Saçma olur.Luffy ilk defa amiral görmüyor.Bu tepki Kizaru için değildir.
Bence de Kizaru tepkisi değil. Saçma olur.
Bir şeyden çok bir olaya tepki gibi. Acaba geleceği görüyor da ona mı tepki veriyor. Çok güçlü bir saldırı mı yapıldı çoğu kişiyi öldürecek felan diye düşündüm.O tepki Kizaru'ya ise Luffy'e eksi yazar. Amiral Lobisine artı yazar.