Oldukları yere kizaru indi. Hareketini görmediğimiz gorosei gelmiş ise ki sanmıyorum, bu tepki şişirmek içindir...O tepki Kizaru'ya ise Luffy'e eksi yazar. Amiral Lobisine artı yazar.
Oldukları yere kizaru indi. Hareketini görmediğimiz gorosei gelmiş ise ki sanmıyorum, bu tepki şişirmek içindir...O tepki Kizaru'ya ise Luffy'e eksi yazar. Amiral Lobisine artı yazar.
Eğer bu tepki Kizaru’ya ise Lucci yonko olarak görmemekte haklıymış. Gerçi dediğim gibi Kizaru’ya bu kadar yükseldiğini sanmıyorum mangayı sen çizmediysen. xDAmiral gören Yonko temsili...
Spoilercı Araplar bile tepki Kizaru için dediler, bazıları ise korkmadı diye yumuşattı. Forumu takip edenler bilir ki bu spoilercıların çoğu Amiral haterı. Bu adamlar bile o tepkinin Kizaru'ya olduğunu söylerken bizim forumda hemen Saturn demeler başlamış. Sağdaki panelde Oda lazeri diyor zaten. Olay net Kizaru'ya yazdı.Eğer bu tepki Kizaru’ya ise Lucci yonko olarak görmemekte haklıymış. Gerçi dediğim gibi Kizaru’ya bu kadar yükseldiğini sanmıyorum mangayı sen çizmediysen. xD
Ben inanmıyorum ben dedim o yazdıklarını Saturn olmalı.Yada Luffy’nin Shabondy travması patlak verdi Px lazerleri Zoro’nun tepesine çöken Kizaru ona sapan sallayan Usopp sahneleri gözünde canlanıverdi bu korku o yüzden olabilir.Spoilercı Araplar bile tepki Kizaru için dediler, bazıları ise korkmadı diye yumuşattı. Forumu takip edenler bilir ki bu spoilercıların çoğu Amiral haterı. Bu adamlar bile o tepkinin Kizaru'ya olduğunu söylerken bizim forumda hemen Saturn demeler başlamış. Sağdaki panelde Oda lazeri diyor zaten. Olay net Kizaru'ya yazdı.
Eğer Satürn önden gelmişse adaya onun için olabilir .12 senedir görmediği shanks'ı hakisinden tanyan adam kizaruyu mu tanımayacak.
Yinede kim gelirse gelsin abartı bir tepki vermiş. Oda'nın her arc başı karakterleri bakın şöyle güçlü böyle güçlü dedirtmek için koyduğu bu tarz panelleri görmek şaşırtmıyor tabi. Önümüzdeki bölümlerde de ter analizlerinizin devamını bekliyorum.
@Alpamis @Mihawk @SephirothBen inanmıyorum ben dedim o yazdıklarını Saturn olmalı.Yada Luffy’nin Shabondy travması patlak verdi Px lazerleri Zoro’nun tepesine çöken Kizaru ona sapan sallayan Usopp sahneleri gözünde canlanıverdi bu korku o yüzden olabilir.