@Tommy Vercetti @Skywalker Luffy ile kıyaslarsak bu seride işler Zoro için hep meh gidiyor. Koramiral ile karşılaşacak gibi görünüyor, Kizaru'yu yenemezdi ama zevkli dövüş olurdu en azından.
Zoro'nun bir aģırlığı kalmadı ki zaten. Ama Nika karşılaşsa içinden geçmesi lazim. Ama Zoro en azindan basa bas guzel dovus okur yani... :d@Tommy Vercetti @Skywalker Luffy ile kıyaslarsak bu seride işler Zoro için hep meh gidiyor. Koramiral ile karşılaşacak gibi görünüyor, Kizaru'yu yenemezdi ama zevkli dövüş olurdu en azından.
Reis 9676 rakamı şifreli yalnızYakinda vol.9677 de gelicek reyiz beklemede kal... :d
İntikam istiyor okuyucu, Shabaody'nin intikamı. Koramirali rahat harcar göstersin Zoro'yu o kafi bize.@Tommy Vercetti @Skywalker Luffy ile kıyaslarsak bu seride işler Zoro için hep meh gidiyor. Koramiral ile karşılaşacak gibi görünüyor, Kizaru'yu yenemezdi ama zevkli dövüş olurdu en azından.
Zoro cıplaklarla hatunları kesmiyor sıkıntı yok o zaman@Skywalker Doll haricinde pek ilgimi çekmiyorlar. .d
Çizik bırakmıştı ya, hem zaman atlaması öncesi o iri hatuna acımamıştı pek. Sanji tamam ama Zoro için girmesin o topa, güçlü bir kadın rakip ile karşılaşmasını umuyorum.Zoro cıplaklarla hatunları kesmiyor sıkıntı yok o zaman
Monet'ten bahsediyorsan Tashige'ye zarar verdiği için en son müdahale etmişti. Doll, Zoro'nun bam teline basması lazım ki kesmek istesin.Çizik bırakmıştı ya, hem zaman atlaması öncesi o iri hatuna acımamıştı pek. Sanji tamam ama Zoro için girmesin o topa, güçlü bir kadın rakip ile karşılaşmasını umuyorum.
Diğer türlüsü Tashigi'ye saygısızlık olmaz mıydı? Burada yine canını olabildiğince yakmamış dikkat edersen ama dövüşmesi güzel, güçlü bir rakip kadının Zoro'yu zorlamasını isterim. İlla Doll için demiyorum bunu tabii, kim kimle karşılaşır onu bile bilmiyoruz.Monet'ten bahsediyorsan Tashige'ye zarar verdiği için en son müdahale etmişti. Doll, Zoro'nun bam teline basması lazım ki kesmek istesin.