@Dattebayo..! Aynı şeyi yazmışız. .d
Kendisini sevmem zaten yesinler birbirlerini. Kim kaybederse ona sarıcaz usta.Aşırı övdün top sakallı koramiralden tek yiyecek şimdi senin yüzünden
Hırkızsın@Dattebayo..! Aynı şeyi yazmışız. .d
Kizaru’nun duygusala bağlayıp bağlamadığını bilmiyoruz şu anlık adamın çizimlerini yüz ifadelerini vs bir görelim öyle bakarız bu dediklerine.Ama önden konuşacak olursak Kizaru’nun görev adamı olduğunu biliyoruz işine duygularını karıştıracak bir tip değil gibi. Saldırı gücü ışık meyvesinin biraz daha fazla olabilir yıkıcı etkisi malum logia meyvesi.Ama vuruş gücü olarak buna haki de dahil hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum tekme vs el tabancası dersek.
Köşe bucak iyi bak muhakkak Mihawk ı katacağın birşey vardır.Mihawk'ın konuyla bir alakası yok ki.
Shanks amiralleri tek eliyle yener. Zaten Oda güçleri dengelemek için serinin ta başında hamlesini bu yönde yaptı.diğer amirallerin Shanks gibi bir karaktere karşı şansı yok.
Denk gören varsa banlayın la ben makara takılıyoruz sanıyorumHani derler ya sen bana 10 kere vur, ben 1 kere vurayım diye. İşte bana göre Kizaru buradaki 1 kere vuran eleman olur. Maalesef Kizaru ile Lucci'yi hiçbir konuda denk göremiyorum.
Köşe bucak iyi bak muhakkak Mihawk ı katacağın birşey vardır.
Yapma yav.Shanks amiralleri tek eliyle yener.
Hakiyle amiral titrettiğini hesaba katmadım bak.Yapma yav.