Robin şu power up'ı verince KK olacak direkt.Hakiyle amiral titrettiğini hesaba katmadım bak.
Deadpool geldi aklımaRobin şu power up'ı verince KK olacak direkt.
O kola bastığı hakiyle attığı şamarları düşünemiyorum Kılıç karartmadan sonra kol karartmayla seriye yeni bir boyut getirir.Robin şu power up'ı verince KK olacak direkt.
Doğru yolu seçip Shanks fanı oldun demek, Oda bile Shanks yastığına sarılıp uyuyordur.O kola bastığı hakiyle attığı şamarları düşünemiyorum Kılıç karartmadan sonra kol karartmayla seriye yeni bir boyut getirir.
Ben zaten Shanks seviyordum reis. Fan denecek seviyede değil tabi ama epey sevdiğim karakterlerdendir.Doğru yolu seçip Shanks fanı oldun demek, Oda bile Shanks yastığına sarılıp uyuyordur.
61siz has yonkocudur bizim camiadanDoğru yolu seçip Shanks fanı oldun demek, Oda bile Shanks yastığına sarılıp uyuyordur.
Akainu ve Kizaru sağ olsun ben iki tarafı da severim ama hangisi daha güçlü olayına gireceksek sizin taraf tabii.61siz has yonkocudur bizim camiadan
Hayır o Ben Beckman değil.Kizaru’nun ellerini havaya kaldırtıp, yapma abi dedirten Ben Beckman’dan bahsediyorum.Hangi Ben Beckman hiçbir şey yapma Kizaru diye poz kestikten sonra Kizaru hiç Beckmani iplemeyip savaşmaya devam etmiş. Beckman'de bunun üzerine hiçbir şey yapamamıştı o Beckman mi?
Yakinda vol.9677 de gelicek reyiz beklemede kal... :dZoro övmenin farklı versiyonları vol.9676
Kizaru Luffy'den aşağı biriyle dövüşür de yenişemezse vay amirallerin haline. Zoro bir sağ koldan yukarıdır ama amiral etmez. Sanji ise belki sağ kol ayarıdır. Kizaru sentomaru ile devam etsin kendini rezil etmesin. Onunla dövüşün yırtarı var en azından. Amca-yeğen ilişkisi falan der geçiştirirsin.