Garp için bence şöyle bir durum var.Roger ile rakip olduğu söyleniyor.Ama aralarında herhangi bir dövüş görmedik,hangi zaman diliminde dövüşmüşler,dövüşleri nasıl ve hangi şartlarda olmuş bilmiyoruz Oda nedense çizmedi.
Beyazsakal'a bakarsak Roger'a denk,One piece'e en yakın kişi,çağın adı Beyazsakal,dünyanın en güçlü adamı unvanı,Garp'ın denizlerin efendisi demesi,Sengoku'nun net bir şekilde gücünden çekinmesi,Big mom'ın Beyazsakal'ı bile diyerek Beyazsakal'ı ayırması olsun çok fazla veri var.Beyazsakal'ı çok rahat konumlandırabiliyoruz.
Garp için bir tane amiralin,gelmiş geçmiş en güçlü denizci Garptır dediğini duymadık.
Bir de en unvanlarının devamlı korsanlarda olması.
Garp'ın devamlı Sengokuyla anılması,gibi bir çok şey zaten benim kafam da soru işareti oluşturuyordu ?
Garp'a Roger'ın birbirimizi defalarca kez ölümün kıyısına getirdik yorumu yapması yeterli aslında burada zaman diliminden bağımsız denk bir portre yaratmış oluyor. Biz eskileri fazla ilahlaştırdık kafamızda sorun orada aslında.. bilinmeyen görünenden hoş, güzel gelir insanı belkide ondan... Oda pek işlemediği için daha çok
Wb, Rogerın yaptığı çarpışmayı yapabilecek baya karakter var yani onlara da özgü değil. Başta öyle sanmıştık.
Şimdi Wb, donanmayla yapılan dövüşte yıllarımız geçti diye Sengokuya atıfta bulunuyor. Wb'nin denizcilerdeki rakibi Sengoku. İkiside zaten kurnaz biraz daha kafası çalışan taraf denizci ve korsan taraflarında. Garp ve Roger ise daha fevri başına buyruk yerleşmiş düzenin hem içinde hem de dışındalar. Roger, Garp ve Sengokuyu ciddiye alıyor. Wb içinde aynı şey geçerli.
Sengoku ve Garp'da hem denk geldiği devirden ötürü Kaido, Linlin yerine Roger ve Wb ile eşleşiyor.
Garp hem kahraman lakabı hem de Rocks olayıyla diğer denizcilerden ayrılıyor zaten.
Sengoku eski dönemin filo amirali.
Sakazuki'yse Luffy'nin devrinin filo amirali. Roger ve Wb'nin nasıl Sengoku ve Garp'ı varsa. Luffynin de Sakazuki'si var. Saka bir şekilde diğer amirallerden ayrılıyor.
Ha güç olarak denkler dersin biraz zayıflar dersin bilemem ama KK skalası zaten imparatorların çok ötesinde değil. Ben Kaido'yu mesela o lige almayı düşünüyordum bir ara.. zaten koyulsa sırıtmaz. Bm falan da Kaido'yla günlerce kafa kafaya gidiyor. Zirve seviyelerde çok absürt farklar yok.