Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim açımdan da Roger ve WB seviyesi değil . Hatta Garpın Kaido kadar güçlü olmadığını düşünüyorum. Garp şu an kafamda gençliği amiral gücünde olup yaşlı hali ise bir amirale zorlu savaşın sonunda kaybedecek güçte biri .

Yaşlı WB ise hasta haliyle bile teke tekte her türlü amirali alır .
Garp'ı güncel kurgu kurbanı olmaktan çıkarırsak gençliği yonkou, yaşlılığında ise kondüsyon yönünden bir sıkıntı yaşamaz ya da kısa sürede dövüş bitirirse amiral yer şeklinde değerlendirebiliriz. Zirve halı Kaido'yla kafa kafaya gider. Belki de yenilebilir bilemiyorum. Zor eşleşme.
 
Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .

Bence imkanı yok . Bunu düşündürmemek bile Garp için maalesef ki eksi yazar .
Gerçek şu ki Beyazsakal böyle saf dışı olacak biri değil. Bunu gördük zaten. Lakin Garp da mangaka tarafından fazla yıpratılmadan aceleyle paket edilmiş gibi duruyor. Bu Garp için kesinlikle bir son değil.

Bb tayfasının teke tek dövüş gibi bir algısı yok. Ortada bir düşman varsa yok edilmeli. Nasıl olduğu önemli değil. Bu durumda dövüş devam etse Garp'ın öleceği bariz olduğu için Kuzan Garp'ı açık şekilde korudu. Aokiji'nin Shiryu Garp'a kılıcı soktuktan hemen sonra Garp'ı dondurma yapması bunu gösteriyor.
 
Ortalık butthurt dolmuş :D :D Akainucular ve Beyazbıyıkcılar bu kini ne kadar uzun zamandır taşımış meğerse :D :D AHahaaahhaha

Garp hem Koby'i kurtardı hem Kuzan'ın gizli işini ifşa etmedi aynı Saul olayında olduğu gibi Kuzan öldürdüm süsü verecek işte. Gören de gerçek bir dövüş oldu sanacak.


Beyazsakal gözünün önündeki Squardo'nun zıplayarak soktuğu kılıcı göremezken, Garp kendinden başkasına saldıran görünmez adamın ve de 10bin Squardonun toplam hızından ve gücünden daha üstün birinden kılıç yiyor lel

Herkes sadece bakmak istediği yerden bakıyor. Ayrıca Garp, Marineford Beyazbıyıkdan da 6-7 yaş daha yaşlı burada...


Ayrıca Garp'ın Luffy ve Dragon'u buluşturmak için kurguya kurban gittiği de çok açıktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık