Tabi tabi, tabi tabi rinso
Yok ben bir şey demeyi düşünmüyorumDoğru olduğunu sen de biliyon. Yoksa Garp balon çıktı mı diyeceksin yani.
De de içinde kalmasın.Yok ben bir şey demeyi düşünmüyorum
Gerek yok kardeşim bazen durup dinlemek, okumak daha tatlı oluyor.De de içinde kalmasın.
Arıkovanı’nın Shanks’i, Shiryu; Kid’i de Garp oldu demek ki…Shiryu'nun Garp ın Kolunu Kestiği Falan Yazıyor 1 2 Yerde Umarım Doğru Değildir
Garp'ı güncel kurgu kurbanı olmaktan çıkarırsak gençliği yonkou, yaşlılığında ise kondüsyon yönünden bir sıkıntı yaşamaz ya da kısa sürede dövüş bitirirse amiral yer şeklinde değerlendirebiliriz. Zirve halı Kaido'yla kafa kafaya gider. Belki de yenilebilir bilemiyorum. Zor eşleşme.Benim açımdan da Roger ve WB seviyesi değil . Hatta Garpın Kaido kadar güçlü olmadığını düşünüyorum. Garp şu an kafamda gençliği amiral gücünde olup yaşlı hali ise bir amirale zorlu savaşın sonunda kaybedecek güçte biri .
Yaşlı WB ise hasta haliyle bile teke tekte her türlü amirali alır .
Gerçek şu ki Beyazsakal böyle saf dışı olacak biri değil. Bunu gördük zaten. Lakin Garp da mangaka tarafından fazla yıpratılmadan aceleyle paket edilmiş gibi duruyor. Bu Garp için kesinlikle bir son değil.Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .
Bence imkanı yok . Bunu düşündürmemek bile Garp için maalesef ki eksi yazar .
Şimdi başka bir yerini kesmiş deseydin ihtimal vermezdim ama kol fetişçisi Oda varken kol deyince bir düşündümShiryu'nun Garp ın Kolunu Kestiği Falan Yazıyor 1 2 Yerde Umarım Doğru Değildir
Onlardan biri gelse korsanlar karşılık vermeye cesaret edemezdi zaten.Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .
Bence imkanı yok . Bunu düşündürmemek bile Garp için maalesef ki eksi yazar .