Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .

Bence imkanı yok . Bunu düşündürmemek bile Garp için maalesef ki eksi yazar .
Çıkar. Bu serinin hikaye serisi olduğu çok net ortaya çıktı. Kaido'ya 9 Kın zarar verebiliyordu. Kaido'nun Kinemon'a boydan boya kılıç soktuğunu ama Kinemon'un bir şey olmamış gibi yaşadığını gördük. O yüzden olmaz diye bir şey yok.

Garp'ın da elinden gelen her şeyi yaparak yenildiğini düşünmen hata bence.
 
Yahu Kaidou dediğin adam 59 yaşında daha. Garp o yaşlarda gücünün zirvesindeydi. Bu nasıl bir kıyastır?
Zirvesinde Roger ile dövüşmüş denilen bir adam için herhangi bir hastalığı olmadan sırf yaşlılığı için bu durumda Wolf dışında kimseyi aradan çıkaramaması yeterli sebep bence .
Kaido bundan 20 yıl sonra ne kadar güç kaybedecek ki ?

Çünkü Beyazsakal serumlarını çıkarıp Marineforda gelmesine rağmen epey ayakta kaldı ve savaştı . Adamı deviremiyorlardı dayanıklılığından ötürü . Üstüne deprem meyvesi sahibi .

Garpın bu tür adamlarla kıyaslanması için aşırı fiziki güce ve dayanıklılığa ihtiyacı varken ( çünkü adamda meyve de yok )Shiryu kılıçla deldi diye zayıf düşmemesi lazım kolay kolay .
 
Kuzan denklemin büyük kısmında yoktu. Yere girdikten sonra geçen bölümde çıkıyor oradan, o sırada Garp zaten bayağı hırpalanmış. Bu da Kuzan'ın eseri değil. Kuzan orada olmasa da Shiryu o kılıcı Garp'a saplayabilirdi. Kuzan'ın olmadığı bir senaryoda dahi Garp'ın kolayca kazanacağını söyleyemeyiz.
Wolf suya iniş yaptığı sırada Garp gayet iyi vaziyette gibi göründü bana. Shiryu'dan yediği kılıçla Shanks'ın kol verdiği saldırı neredeyse aynı amaçla çizilmiş şeyler. Kuzan'a hasar vermekte hasar almakta efor sarf edici şeyler. Ben o olmasa diğerlerini yenerdi düşüncesindeyim.
Tam gücünden çok daha fazlasını gösterdi Akainu karşısında anlık iman gücü patlamasıyla. Ayrıca bu seride iradenin önemi büyük. WB Ace'i kurtarana kadar ölmemek üzerine programlıydı. Garp ise istediğini ta en baştan aldı. Aokiji'ye karşı savaşması yani yıllardır çırağı olan kişiye karşı savaşması da onun için motivasyon yönünden bir eksi idi.
WB Akainu harici tonla güçlü saldırı da aldı kastettiğim birazda o. Zaten hastalık seyrinde haki kullanamadı (seride henüz haki işlenmemesini göz ardı etmiyorum). Ben Garp'a daha fazla ve güçlü saldırılmasını beklerdim ama senin söylediklerin tabi ki hissedilir derecede etkili.
 
Çıkar. Bu serinin hikaye serisi olduğu çok net ortaya çıktı. Kaido'ya 9 Kın zarar verebiliyordu. Kaido'nun Kinemon'a boydan boya kılıç soktuğunu ama Kinemon'un bir şey olmamış gibi yaşadığını gördük. O yüzden olmaz diye bir şey yok.

Garp'ın da elinden gelen her şeyi yaparak yenildiğini düşünmen hata bence.
Kaido hasar almaz demiyorum ama adamı devirmek için herkesin imanı gevredi . 9 kın, Zoro , Law ve Kid , üstüne Luffy ve Nika gücü .

Kaido da ejderha meyvesi var , üstüne 3 tür haki var, üstüne hayvan gibi fiziksel güç ve dayanıklılık var .

Böyle bir adamı senaryo ile bile 3 bölümde saf dışı bırakamazsın . Senaryo herkes için işlemez yani .

Aynı şey Beyazsakal içinde geçerliydi ki Yüzünün yarısı yokken Teachi az kalsın öldürüyordu , adamı çapraz ateşe alıp dakikalarca delik deşik ettiler yine de son nefesini kolay kolay vermedi .

Neyse ben anlatmak istediğimi tam anlatamadım sanırım
 
Rezillik yani tamam Garp için yaşlı eskisi kadar güçlü değil dendi ama bu adam adaya girerken yaptığı saldırı neydi peki.Tüm hakisini o saldırıda mı harcadı?
Üstüne birde Kuzan Saul’a yaptığı gibi Garp’ı dondurmuş bu demektirki Garp ölmedi esir düştü peki Garp’ın esir düşmesi hikaye açısından ne işimize yarayacak.Oda Garp’ı rezil etti yani kendi yıllardır çizdiği karakterin önemini çok güzel gösterdi üstüne bir de kaderi belli değil diyerek gizem yaratmaya çalışıyor peki bu seride hangi gizemli şeyler tam olarak açıklandı bir elin parmağını geçmez diye düşünüyorum.Yani seriyi bitirmek istiyorum diyen bir yazar gereksiz karakterleri seriden çıkarmaya veya daha az panelde göstermeye çalışır peki Oda ne yapıyor Garp’ı efsanevi bir şekilde öldürmek yerine esir alındığı bir senaryo çiziyor.Bakalım bu hikaye nasıl bir yolda ilerleyecek umarım sonda patlamaz.
 
Mantiksiz, kuzan orada görevi bırakıp, garpla birlik olsa, geriye sadece teach kalırdı. Korsan adasi ve icindeki komutanlar dahil herkes posta olurdu. Tek basina kalip adasini kaybeden teachte zaten seri sonunda bile kendini toplayamazdi. Kuzanin hain oldugu %100 garantilendi. Görevi devam ettirmesinin bir manasi yok çünkü. Garp gelmis zaten, birleş garpla karasakal korsanlarini bitir
Karasakalda Deprem meyvesi var asıl korku o.Ne tayfası ne gücü o yetenek dünyayı yerlebir edebilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık