Kuzan + komutanlar o ikisini de alır. Ama biraz daha uzardı.Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .
Bence imkanı yok . Bunu düşündürmemek bile Garp için maalesef ki eksi yazar .
Kuzan + komutanlar o ikisini de alır. Ama biraz daha uzardı.Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .
Yahu Kaidou dediğin adam 59 yaşında daha. Garp o yaşlarda gücünün zirvesindeydi. Bu nasıl bir kıyastır?Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .
Çıkar. Bu serinin hikaye serisi olduğu çok net ortaya çıktı. Kaido'ya 9 Kın zarar verebiliyordu. Kaido'nun Kinemon'a boydan boya kılıç soktuğunu ama Kinemon'un bir şey olmamış gibi yaşadığını gördük. O yüzden olmaz diye bir şey yok.Şurada Beyazsakal ya da Kaido olsa böyle bir senaryo çıkabilir miydi .
Zirvesinde Roger ile dövüşmüş denilen bir adam için herhangi bir hastalığı olmadan sırf yaşlılığı için bu durumda Wolf dışında kimseyi aradan çıkaramaması yeterli sebep bence .Yahu Kaidou dediğin adam 59 yaşında daha. Garp o yaşlarda gücünün zirvesindeydi. Bu nasıl bir kıyastır?
Wolf suya iniş yaptığı sırada Garp gayet iyi vaziyette gibi göründü bana. Shiryu'dan yediği kılıçla Shanks'ın kol verdiği saldırı neredeyse aynı amaçla çizilmiş şeyler. Kuzan'a hasar vermekte hasar almakta efor sarf edici şeyler. Ben o olmasa diğerlerini yenerdi düşüncesindeyim.Kuzan denklemin büyük kısmında yoktu. Yere girdikten sonra geçen bölümde çıkıyor oradan, o sırada Garp zaten bayağı hırpalanmış. Bu da Kuzan'ın eseri değil. Kuzan orada olmasa da Shiryu o kılıcı Garp'a saplayabilirdi. Kuzan'ın olmadığı bir senaryoda dahi Garp'ın kolayca kazanacağını söyleyemeyiz.
WB Akainu harici tonla güçlü saldırı da aldı kastettiğim birazda o. Zaten hastalık seyrinde haki kullanamadı (seride henüz haki işlenmemesini göz ardı etmiyorum). Ben Garp'a daha fazla ve güçlü saldırılmasını beklerdim ama senin söylediklerin tabi ki hissedilir derecede etkili.Tam gücünden çok daha fazlasını gösterdi Akainu karşısında anlık iman gücü patlamasıyla. Ayrıca bu seride iradenin önemi büyük. WB Ace'i kurtarana kadar ölmemek üzerine programlıydı. Garp ise istediğini ta en baştan aldı. Aokiji'ye karşı savaşması yani yıllardır çırağı olan kişiye karşı savaşması da onun için motivasyon yönünden bir eksi idi.
Kaido hasar almaz demiyorum ama adamı devirmek için herkesin imanı gevredi . 9 kın, Zoro , Law ve Kid , üstüne Luffy ve Nika gücü .Çıkar. Bu serinin hikaye serisi olduğu çok net ortaya çıktı. Kaido'ya 9 Kın zarar verebiliyordu. Kaido'nun Kinemon'a boydan boya kılıç soktuğunu ama Kinemon'un bir şey olmamış gibi yaşadığını gördük. O yüzden olmaz diye bir şey yok.
Garp'ın da elinden gelen her şeyi yaparak yenildiğini düşünmen hata bence.
Karasakalda Deprem meyvesi var asıl korku o.Ne tayfası ne gücü o yetenek dünyayı yerlebir edebilirMantiksiz, kuzan orada görevi bırakıp, garpla birlik olsa, geriye sadece teach kalırdı. Korsan adasi ve icindeki komutanlar dahil herkes posta olurdu. Tek basina kalip adasini kaybeden teachte zaten seri sonunda bile kendini toplayamazdi. Kuzanin hain oldugu %100 garantilendi. Görevi devam ettirmesinin bir manasi yok çünkü. Garp gelmis zaten, birleş garpla karasakal korsanlarini bitir