Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gösterildiği kadarıyla Garp'ın yanındaki eşekler bir işe yaramıyor. Koby ve Helmeppo etkisiz eleman, Grus belki bir şeyler yapmıştır. Fakat her türlü ortada 5v1 durumu var, Garp'ın karşısındaki adamlar da boru değil. Kuzan ile kafa kafaya çarpışsa dövüş en kötü ihtimalle berabere biterdi. Off panel olan kısımlarda nasıl bir mücadele gerçekleştiğini göremedik. Garp ceketini falan çıkarmış, az da olsa darbe almış. Wolf'ün uçmasından da mücadeleye giriştiği belli oluyor. Bana göre adada olanlar Garp'a eksi yazmaz.
Garpin gözümdeki değeri su anda kobynin yaşlanmış hali kadar.
Bu korsanlar kralini nasıl kovalayi, tüm amiraller ve denizci ordusu ile mi?

Olmadı garp o adayi tamamen batirip ölse derdik ki öldü ama hacisuyu da yok etti de öldü nam salardi.

Beyaz biyik öldü ama marinfordu yıktı da öldü...
 
Kuzan ile birebir dövüşse bence en iyi ihtimalle berabere biterdi. Yaş faktörü gerçekten çok etkiliyor bence. Kuzan haricindekiler o yaşta bile Garp için çöp kalır. Denklemden Kuzanı çıkarsak adanın tozunu attırır Garp. Zaten eksiyi Garp'a değil işlenişe yazıyorum ben. Biraz daha yorsa ve kombine saldırılarla süslese daha tatmin edici olurdu.
Kuzan denklemin büyük kısmında yoktu. Yere girdikten sonra geçen bölümde çıkıyor oradan, o sırada Garp zaten bayağı hırpalanmış. Bu da Kuzan'ın eseri değil. Kuzan orada olmasa da Shiryu o kılıcı Garp'a saplayabilirdi. Kuzan'ın olmadığı bir senaryoda dahi Garp'ın kolayca kazanacağını söyleyemeyiz.
 
Garp'ın bu yaşta bir amiral eskisine galip gelmesi daha abes olurdu. Sadece beklenen sonun işlenişi saçmaydı. İddia konusu olmasa vaziyet eğlenilecek bir hal almazdı yoksa. Aokiji'nin dövüşü ağırdan aldığını düşünüyorum. Avans verdi falan demiyorum da sadece ölüm kalım mücadelesine girmedi diyorum. Yoksa Garp iyi saldırdı yani hakkını da yemeyelim. Biraz daha WB ayarında bir ölüm yakışırdı Garp'a. WB gücünü tam kullanamama handikabıyla 3 amiral karşıladı ve evlat acısı görerek gitti. Garp kesin öldü diyemesek bile kolay harcandı demek abes olmaz.
Tam gücünden çok daha fazlasını gösterdi Akainu karşısında anlık iman gücü patlamasıyla. Ayrıca bu seride iradenin önemi büyük. WB Ace'i kurtarana kadar ölmemek üzerine programlıydı. Garp ise istediğini ta en baştan aldı. Aokiji'ye karşı savaşması yani yıllardır çırağı olan kişiye karşı savaşması da onun için motivasyon yönünden bir eksi idi.
 
Garpin gözümdeki değeri su anda kobynin yaşlanmış hali kadar.
Bu korsanlar kralini nasıl kovalayi, tüm amiraller ve denizci ordusu ile mi?

Olmadı garp o adayi tamamen batirip ölse derdik ki öldü ama hacisuyu da yok etti de öldü nam salardi.

Beyaz biyik öldü ama marinfordu yıktı da öldü...
O meyveyi var Garp'a o da yıksın Arıkovanı'nı. Beyazbıyık çok güçlü bir adam, ama zebellah gibi meyvesi var.
 
Bunu nereden uyduruyorsunuz yahu? Orada kurtarılma falan yok. WB korsanları tek tek çıkıp krala ulaşamazsın pozu çiziyorlar. WB korsanlarına itibar katma var. İki tane buzdan mızrak yapıp, Bisento'yu dondururken Jozu geliyor, WB kurtarıldı yani öyle mi? Bırak Allah aşkına.
Kurtarıldı zaten WB reaksiyon veremezken Jozu gelip kurtardı yani olayın doğrudanlığı falan kalmamış adam marinefordun ortasına girmiş krala ulaşama gibi bir durum olduğunu sanmıyorum
 
Helmeppo şerefs

Oda serisinin 25 seneyi görmesine rağmen zirvede olmasının sebebini hala anlayamadı. Seriyi ilk takip edip popüler eden kesim şuan 30+ yaşta ama oda hala 15 yaş altını memnun etmek için komediyle yada renklendirmeyle ölüm görmesinler vs ile uğraşıyor. Böyle giderse manga tarihinin en kötü bitirişine giden bir seriyle kariyerini sonlandıracak. 25 yıldır efsane diye tanıtılan karakterlerin(wb garp kaido bm) böyle basitçe harcanmasının sonucu bu olacak. Artık sadece meraktam takip ediyoruz seriyi yine ne saçmaladı diye.
Sadece büyük karakterlerde değil hikayede de canı ne isterse onu yapıyor. Okuyucuya değil kendi hikayesine saygısı yok herifin. Bu seri zaten Nika olayı ile birlikte bayır aşağı inmeye başladı bir kere bundan sonra da durmaz. Alışkanlıktan bakacağız işte.
 
Geniş çerçeveden bakında bütün olaylar denizcilerin büyük bir planı olduğunu gösteriyor gibi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık