Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zirvesinde Roger ile dövüşmüş denilen bir adam için herhangi bir hastalığı olmadan sırf yaşlılığı için bu durumda Wolf dışında kimseyi aradan çıkaramaması yeterli sebep bence .
Kaido bundan 20 yıl sonra ne kadar güç kaybedecek ki ?

Çünkü Beyazsakal serumlarını çıkarıp Marineforda gelmesine rağmen epey ayakta kaldı ve savaştı . Adamı deviremiyorlardı dayanıklılığından ötürü . Üstüne deprem meyvesi sahibi .

Garpın bu tür adamlarla kıyaslanması için aşırı fiziki güce ve dayanıklılığa ihtiyacı varken ( çünkü adamda meyve de yok )Shiryu kılıçla deldi diye zayıf düşmemesi lazım kolay kolay .
Koca bir arkın baş karakteri olan Beyazbıyık ile bir arkın içindeki ufak bir olayda yer alan Garp'ın bu minvalde karşılaştırılmasını anlamsız buluyorum. Eğer bu arkın adı Koby'yi Kurtarma Arkı olsa ve Garp iki bölümde yıkılsa sizden önce ben gömerdim balon diye.
 
Kaido hasar almaz demiyorum ama adamı devirmek için herkesin imanı gevredi . 9 kın, Zoro , Law ve Kid , üstüne Luffy ve Nika gücü .

Kaido da ejderha meyvesi var , üstüne 3 tür haki var, üstüne hayvan gibi fiziksel güç ve dayanıklılık var .

Böyle bir adamı senaryo ile bile 3 bölümde saf dışı bırakamazsın . Senaryo herkes için işlemez yani .

Aynı şey Beyazsakal içinde geçerliydi ki Yüzünün yarısı yokken Teachi az kalsın öldürüyordu , adamı çapraz ateşe alıp dakikalarca delik deşik ettiler yine de son nefesini kolay kolay vermedi .

Neyse ben anlatmak istediğimi tam anlatamadım sanırım
Hacı dediklerin senaryo işte. Beyazsakal'ı isterse 10 bölümde de saf dışı bırakırdı. Garp'ı bırakmaz diyorduk bıraktı. Bundan 5 bölüm öncesinde Garp'ı 2 bölümde saf dışı bırakacak deseler benzer tepkiyi verirdin. Garp'ın rolü maalesef uzun uzun işlenmesine izin vermedi. Serinin geldiği noktada da böyle uzun uzun işlenmesine olanak tanımıyor.
 
Tam gücünden çok daha fazlasını gösterdi Akainu karşısında anlık iman gücü patlamasıyla. Ayrıca bu seride iradenin önemi büyük. WB Ace'i kurtarana kadar ölmemek üzerine programlıydı. Garp ise istediğini ta en baştan aldı. Aokiji'ye karşı savaşması yani yıllardır çırağı olan kişiye karşı savaşması da onun için motivasyon yönünden bir eksi idi.
Ha gayret Hasan halledeceksin bu işi :fool:
 
Yılların karakterini 2 bölümde harcayan adam okurlarına neler yapmaz... Kardeşim madem böyle kolayca kaybettireceksin adama, daha güçsüz bir görünüm versene karaktere o zaman. Garptan daha çok şey bekliyordum ciddi ciddi fıs çıktı. Üzüldüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık